Krabí Spa på LTI Valle Taurito

På Krabí Spa på LTI Valle Taurito upplever man vad riktig avkoppling är. Den eleganta inomhuspoolen har klippväggar och behandlingsrummen ser ut som om de grävs ut ur berget.

Här finns ett stort utbud av olika behandlingar för gästerna med hydroterapi, som en uppvärmd pool, bubbelpool, bastu, skotsk dusch, Vichy-dusch och turkiskt bad. Blodcirkulationen stimuleras och spända muskler mjukas upp av behandlingar, som använder sig av olika vattentemperaturen och olika vatten-tryck.

På Krabí Spa finns också flera kroppsinpackningar för peeling och avgiftning att välja bland, då man använder närande ingredienser som havsalger och avokado. Pröva den utsökta ler- och aloe vera-inpackningen med mineralrik, vulkanisk lera som exfolierar huden och sätter fart på blodcirkulationen. Det finns också flera typer av massage, som helkroppsmassage, Ayurveda, idrottsmassage och osteopati.

Här har de lyxiga spa-paket, så bjud dig själv på helkropps-chokladmassage med en härlig chokladinpackning efteråt – en kombination av välgörande antioxidanter och vitamin E – som garanterat gör att man mår bra.

Alla besökare har fri tillgång till gymmet som ligger i spa-anläggningen och det är fullt utrustat med crosstrainers, löpband, motionscyklar och fria vikter. Över 20 lyxiga behandlingar finns till förfogande, som manikyr, pedikyr, frisör och särskilda behandlingar för män. Härifrån går man pigg och lätt på fötterna.

 
Se priser och boka online här
EnglishSpanishGermanPortugueseFrenchItalianRussianDanishFinnishNorwaySwedishNederlands
  • 01spa.jpg
  • 02spa.jpg
  • 03spa.jpg
  • 04spa.jpg
  • 05spa.jpgVi använder cookies för att leverera våra tjänster. Genom att använda våra tjänster godkänner du vår användning av cookies.