Hotel LTI Valle Taurito på Gran Canaria

4-stjärniga Hotel LTI Valle Taurito ligger i en fantastisk dal på Gran Canarias västkust och det är en fängslande plats för en avkopplande semester, då man riktigt kan njuta.

Hotellbyggnaden ger prov på utsökt hantverksskicklighet och byggnadsmaterialet man använt sig av är lokalt hämtad sten och trä. Inredningsdesignen är inspirerad av öns fantastiska landskap och hotellets öppna planlösning är organiskt uppbyggd och består av mycket moderna möbler, rikligt med dagsljus och exotiska växter som bidrar till en harmonisk miljö.

LTI Valle Taurito erbjuder boende med halvpension eller all-inclusive. För de gäster som har halvpension ingår frukost och middag varje dag och för de gäster som har all-inclusive ingår tre måltider per dag samt drycker och snacks. För att få en riktigt härlig vistelse finns det många nöjen och sportaktiviteter som också ingår i priset, som kostnadsfri entré till vattenparken Lago Oasis som ligger mitt emot hotellet.

Det finns många trevliga attraktioner i vattenparken: vilda vatten-rutschbanor och Gran Canaria största saltvattenspool och på hotellet finns det en utmärkt spa-anläggning och flera nöjes och sportaktiviteter. Här får man verkligen valuta för pengarna och man kan njuta av en skön semester i solen. Gran Canaria är känd för att har strålande sol året runt och varma vattentemperaturer -en utsökt semesterdestination.

 
Se priser och boka online här
EnglishSpanishGermanPortugueseFrenchItalianRussianDanishFinnishNorwaySwedishNederlands
  • 01home.jpg
  • 02home.jpg
  • 03home.jpg
  • 04home.jpg
  • 05home.jpg
  • 06home.jpgVi använder cookies för att leverera våra tjänster. Genom att använda våra tjänster godkänner du vår användning av cookies.