Restauranger och barer på Hotel LTI Valle Taurito

Restaurangerna och barerna på Hotel LTI Valle Taurito har ett stort utbud av hälsosam och läcker mat man mår bra av.

Buffé Restaurang
Börja dagen med en komplett frukost i den rymliga matsalen eller utomhus på terrassen. Lunch och middagsbuffén bjuder på ett internationellt urval av kött, fisk, grönsaker, färsk frukt och desserter samt kockens dagliga specialare. För de gäster som har all-inclusive ingår lokala viner, öl, juice och läskedryck.

Frukost mellan 08:00–10:30
Lunch mellan 13:00–15:00
Middag mellan 19:00–21:30

Bar Bistro Paraiso
Nära poolen ligger Bar Bistro Paraiso som serverar en kontinental frukost 10:30 - 13:00 för de som vaknar sent. De gäster som har all-inclusive kan också ta för sig av snacks, läskedrycker, juicer, öl, viner och drinkar under hela dagen. På eftermiddagen serveras kaffe, te och ett utsökt utbud av kakor.

Öppet mellan 10:00–18:00

Bar Salón Paraiso
Om man trots allt känner sig småsugen efter buffén, kan man ta sig till Bar Salón Paraiso och beställa lite nattmat. I pianobaren serveras också lokala viner, drinkar och läskedryck, som är gratis för de gäster som har all-inclusive.

Öppet mellan 18:00–01:00

Bar Plaza Arena
När man är i vattenparken och har skoj, finns det gratis läskedrycker, juicer, te, kaffe, öl, vin och drinkar på Bar Plaza Arena för alla de gäster som har all-inclusive.

Öppet mellan 17:00–24:00

 
Se priser och boka online här
EnglishSpanishGermanPortugueseFrenchItalianRussianDanishFinnishNorwaySwedishNederlands
  • 02rest.jpg
  • 03rest.jpg
  • 04rest.jpgVi använder cookies för att leverera våra tjänster. Genom att använda våra tjänster godkänner du vår användning av cookies.