Vattenparken Lago Oasis

Lago Oasis är en stor, familjevänlig nöjespark som är centrum för semesterorten. Här finns Gran Canarias största havsvattenpool med utmärkta attraktioner för alla åldrar. För de gäster som har all-inclusive kostar det ingen extra att gå på vattenparken Lago Oasis.

Enorma vatten-rutschbanor slingrar sig över området som är på 1350m² och här hoppar lyckliga besökare i den lagun-liknande poolen. Det finns en miniklubb som organiserar många olika aktiviteter för de yngsta gästerna och stället har också barnpool och lekplats så de kan har roligt i timmar.

Andra nöjen är exempelvis en charmig 18-håls minigolfbana, en färgsprakande spelhall och en bowling-anläggning för tio käglor. Det finns också biljard, boule och bordtennis. De gäster som vill vara aktiva har många idrottsaktiviteter att välja bland som tennis, squash och paddle. Runt parken går det en träningsbana, som passar utmärkt efter alla vändor till buffébordet! Den som önskar lite mer frid och ro, kan ta det lugn i den sköna skuggan under palmerna vid poolen. Det finns också souvenirbutiker och mataffär på nöjesanläggningen.

På kvällarna kan man se shower på Arena Plazas scen med olika musiker och underhållare. Barnen kommer att älska minidiscot och sedan kan de vuxna ta sig en drink på La Bambas diskotek och dansa natten lång.

 
Se priser och boka online här
EnglishSpanishGermanPortugueseFrenchItalianRussianDanishFinnishNorwaySwedishNederlands
  • 01random.jpg
  • 02random.jpg
  • 03random.jpg
  • 04random.jpgVi använder cookies för att leverera våra tjänster. Genom att använda våra tjänster godkänner du vår användning av cookies.