Konferensanläggningen på Hotel LTI Valle Taurito

Hotel LTI Valle Taurito har ett underbart läge på Kanarieöarna och det är en utmärkt plats att förlägga en liten konferens eller annat företagsevenemang.

Den möteslokal som står till förfogande är rymlig med luftkonditionering och här får det plats upp till 80 gäster i teatersittning. Lokalen är modernt utformad, har dagsljus och WiFi-uppkoppling. Den konferensutrustningen som finns är projektorskärm och projektor, audio-system med CD och MP3-spelare, trådlös mikrofon, talarstol och blädderblock. Det går också att ordna med catering för gourmet-snacks och affärsluncher. Hotellets personal är mycket professionell och ger förstklassig service, för att företagsevenemanget ska flyta perfekt.

Konferensgästerna har också tillgång till ett stort utbud av olika sportfaciliteter och nöjesaktiviteter på hotellet, som tennisplan, gym och spa. De som vill spela golf kan öva putting på minigolfbanan och 18-håls-mästerskapsbanan Anfi Tauro Golf ligger endast en kort körväg från hotellet. De gäster som bor med all-inclusive får bra valuta för pengarna, eftersom alla måltider och drycker ingår för de som deltar i företagsevenemangen.

 
Se priser och boka online här
EnglishSpanishGermanPortugueseFrenchItalianRussianDanishFinnishNorwaySwedishNederlands
  • 01random.jpg
  • 02random.jpg
  • 03random.jpg
  • 04random.jpgVi använder cookies för att leverera våra tjänster. Genom att använda våra tjänster godkänner du vår användning av cookies.