Krabí Spa på LTI Valle Taurito

Opplev ren avslapning og ro på Krabí Spa på Hotel LTI Valle Taurito. Det fantastiske innendørssvømmebassenget har naturlige fjellvegger mens behandlingsrommene ligner på huler inne i fjellet.

Gjestene har tilgang til et bredt utvalg av oppkvikkende hydroterapeutiske fasiliteter, inkludert et oppvarmet svømmebasseng, boblebad, badstue, skotsk dusj, Vichy dusj og tyrkisk bad. Vannets temperatur og trykket under disse behandlingene stimulerer blodsirkulasjonen og lar spente muskler slappe av.

Krabí Spa tilbyr også et utvalg av avgiftene wraps og peeling, laget av nærende ingredienser som marine alger og avokado. Prøv utsøkte fango og aloe vera wraps, som bruker mineralrik vulkansk gjørme som eksfolierer huden og forbedrer sirkulasjonen. Et bredt utvalg av massasjebehandlinger er også tilgjengelige, som full body, ayuvedisk, sportsmassasje og osteopatis teknikker.

Unn deg en full body sjokolade massasje, etterfulgt av en utsøkt sjokolade wrap – for en luksuriøst spa-pakke – en kombinasjon som inneholder gunstige antioksidanter og vitamin E – som garantert kommer til å løfte humøret.

Alle besøkende får kostnadsfri tilgang til gymsalen som ligger i spasenteret, som er fullt utstyrt med cross-trainers, tredemøller, sykler og frivekter. Over 20 deluxe behandlinger er tilgjengelige, for eksempel manikyr, pedikyr, frisør og spesifikke behandlinger for menn. Du vil forlate spasenteret med en oppkvikkende følelse!

 
Sjekk Prisene og Bestill Online
EnglishSpanishGermanPortugueseFrenchItalianRussianDanishFinnishNorwaySwedishNederlands
  • 01spa.jpg
  • 02spa.jpg
  • 03spa.jpg
  • 04spa.jpg
  • 05spa.jpgVi bruker informasjonskapsler på tjenestene våre. Ved å bruke tjenestene våre, sier du deg enig i vår bruk av informasjonskapsler.