Krabí kylpylä Hotel LTI Valle Tauritossa

Kokekaa puhdas rentoutuminen ja tyyneys Krabí kylpylässä Hotel LTI Valle Tauritossa. Hämmästyttävällä sisäaltaalla on avoimet luonnonkiviseinät samalla kun hoitohuoneet näyttävät kuin ne olisi kaivettu vuoreen.

Vierailla on pääsyy laajaan valikoimaan elvyttäviä vesiterapeuttisia tiloja, sisältäen lämmitetyn uima-altaan, porealtaan, saunan, skottilaisen suihkun, vichy suihkun ja turkkilaisen kylvyn. Veden lämpötila ja näiden hoitojen puristus auttaa stimuloimaan verenkiertoa ja rentouttamaan jännittyneitä lihaksia.

Krabí kylpylä tarjoaa myös valikoiman kuona-aineista vapauttavia kääreitä ja ihonkuorintaa, jotka on tehty ravitsevista aineksista kuten merilevä ja avokado. Kokeilkaa ainutlaatuista muta- ja aloe vera käärettä, joka käyttää mineraalirikasta tulivuoriperäistä mutaa kuorimaan ihoa ja parantamaan verenkiertoa. Laaja valikoima hierontahoitoja ovat myös saatavilla, sisältäen kokovartalohoidon, ayurvedicin, urheiluhieronnan ja osteopaattisen tekniikat.

Ylellistä kylpyläpakettia varten, hoitakaa itseänne kokovartalo suklaahieronnalla, jota seuraa erinomainen suklaakääre – yhdistelmä joka sisältää hyödyntäviä antioksidantteja ja E vitamiinia – taattu nostamaan mieltänne.

Kaikki kävijät saavat lisäksi pääsyn kuntosaliin joka sijaitsee kylpylässä, täysin varustettu cross-trainereillä, juoksumatoilla, kuntopyörillä ja ilmaisilla painoilla. Yli 20 deluxe hoitoa on saatavilla, sisältäen käsihoidot, jalkahoidot, kampaajan ja erityishoidot miehille. Tulette lähtemään kylpylästä tuntien itsenne todella virkistyneeksi!

 
Tarkista hinnat ja varaa online
EnglishSpanishGermanPortugueseFrenchItalianRussianDanishFinnishNorwaySwedishNederlands
  • 01spa.jpg
  • 02spa.jpg
  • 03spa.jpg
  • 04spa.jpg
  • 05spa.jpgKäytämme evästeitä palveluidemme toimitukseen. Käyttämällä palveluitamme hyväksyt evästeiden käyttömme.