Familjesemester på Hotel LTI Valle Taurito

För de som reser med hela familjen på all-inclusive, har Hotel LTI Valle Taurito utmärkt boende för små grupper. På vattenparken Lago Oasis finns mängder av trevliga attraktioner och här går det att anordna utomhusevenemang och tillställningar. De grupper som består av fler än 20 personer får rabatterat pris.

Ska du fira något särskilt eller ställa till med kalas? På hotellet går det att anordna privata evenemang för upp till 80 gäster. Gourmet-catering finns till förfogande och det går också att ordna med boende till gästerna.

Om man vill ordna med ett större evenemang för ett särskild tillfälle, så rekommenderar hotellet två utsökta restauranger för detta på Gran Canaria. På Playa Taurito ligger restaurang Yaiza alldeles vid havet och här finns en lång a la carte meny att välja från och upp till 300 personer ryms. Hotellgäster får 50% rabatt när de äter middag här. I San Bartolomé ligger restaurang Santiago El Grande, som är en del av exklusiva Paradise Hotel & Resort group. På restaurangen är utsikten mot bergen sensationell och här finns ett läckert urval av gourmet-mat från kanariska köket och det går att anordna banketter och cocktailpartyn för upp till 250 gäster.

 
Se priser och boka online här
EnglishSpanishGermanPortugueseFrenchItalianRussianDanishFinnishNorwaySwedishNederlands
  • 01random.jpg
  • 02random.jpg
  • 03random.jpg
  • 04random.jpgVi använder cookies för att leverera våra tjänster. Genom att använda våra tjänster godkänner du vår användning av cookies.