Hotel LTI Valle Taurito i Puerto de Mogan på Gran Canaria

GPS koordinater: Breddgrad 27°49'1.40"N Längdgrad 15°45'10.31"WLTI Valle Taurito ligger inte långt från den charmiga fiskebyn Puerto de Mogán, på Gran Canarias sydvästra kust. Läget är utsökt, mitt i en trevlig dalgång som kantas av lyxiga hotellanläggningar och hotellet har utsikt över vattenparken Lago Oasis, där det finns underhållning och aktiviteter för hela familjen.

Om man tycker om stranden kan man promenera en kort bit till Playa Taurito, som inramas av branta, väldiga klippor och här kan man sola året om. Det är idealiskt att dyka i de varma vattnen och åka vattenskidor, vattenskoter och windsurfa. Från marinan på platsen kan man bege sig ut på djuphavsfiske och utflykter i katamaran. Man kan också gå ombord på Yellow Submarine, en u-båt som utforskar livet längs havskusten.

Man får aptit av att vandra omkring i Puerto de Mogán och utforska de olika restaurangerna som finns och som erbjuder ett härligt urval av nyfångad fisk, saftigt grillat kött och skaldjurs-paella, som sköljs ner med goda viner till levande musik.

På den lokala marknaden finns fint lokalt hantverk, kanariska ostar, konsthantverk och lädervaror. Om man hellre vill shoppa i modebutiker, kan man ta sig till de flotta affärerna och souvenirbutikerna i livliga Playa del Inglés.

 
Se priser och boka online här
EnglishSpanishGermanPortugueseFrenchItalianRussianDanishFinnishNorwaySwedishNederlands
  • 01location.jpg
  • 02location.jpg
  • 03location.jpg
  • 04location.jpg
  • 05location.jpgVi använder cookies för att leverera våra tjänster. Genom att använda våra tjänster godkänner du vår användning av cookies.