Krabí Spa in LTI Valle Taurito

Ervaar pure ontspanning en sereniteit in de Krabí Spa in Hotel LTI Valle Taurito. Het schitterende binnenzwembad heeft muren van natuurlijk rotsgesteente en de behandelingskamers lijken uitgehouwen in de bergwand.

Gasten hebben toegang tot een breed scala aan verkwikkende hydrotherapeutische faciliteiten, inclusief een verwarmd zwembad, bubbelbad, sauna, Schotse douche, Vichydouche en Turks bad. De watertemperatuur en de druk van deze behandelingen helpen de bloedsomloop te stimuleren en de spieren te ontspannen.

Krabí Spa voorziet ook in ontgiftende lichaamspakkingen en lichaamsscrubs, gemaakt van voedende ingrediënten als zeealgen en avocado. Probeer de heerlijke pakking met fango en aloë vera, waarbij gebruik wordt gemaakt van mineraalrijke vulkaanmodder om dode huidschilfers van de huid te verwijderen en de bloedsomloop te verbeteren. Er zijn tal van massagebehandelingen, waaronder voor het gehele lichaam, Ayurvedic, sportmassage en ostheopatische technieken.

Voor een luxe spa-arrangement trakteert u uzelf op een volledige lichaamsmassage met chocola, gevolgd door een heerlijke chocoladepakking – een combinatie met gunstige anti-oxidanten en vitamine E – u zult u er zeker beter door voelen.

Alle bezoekers hebben gratis toegang tot de fitnessruimte in de spa, volledig uitgerust met crosstrainers, loopbanden, hometrainers en gewichten. Er zijn meer dar 20 luxe behandelingen, waaronder manicure, pedicure, een kapsalon en speciale behandelingen voor mannen. U zult de spa als herboren weer verlaten!

 
Check tarieven en boek online
EnglishSpanishGermanPortugueseFrenchItalianRussianDanishFinnishNorwaySwedishNederlands
  • 01spa.jpg
  • 02spa.jpg
  • 03spa.jpg
  • 04spa.jpg
  • 05spa.jpgWe gebruiken cookies voor de levering van onze diensten. Door het gebruik van onze diensten stem je in met ons gebruik van cookies.