Krabí Spa på LTI Valle Taurito

Oplev den rene afslapning og fred på Krabí Spa på Hotel LTI Valle Taurito. Den sublime indendørs pool har naturlige klippevægge og behandlingsrummene ser ud som om de er skåret ud i bjerget.

Gæsterne har adgang til et bredt udvalg af revitaliserende hydroterapeutiske faciliteter, inklusive opvarmet pool, whirlpool, sauna, skotsk bruser, Vichy bruser og tyrkisk bad. Vandtemperaturen og trykket i disse behandlinger hjælper til at stimulere blodcirkulationen og afslappe spændte muskler.

Krabí Spa byder også på et udvalg af afgiftende wraps og body peels, fremstillet af nærende ingredienser som havalger og avocado. Prøv den udsøgte fango og aloe vera wrap, der benytter mineralrigt vulkansk mudder til afrensning af huden og forbedre cirkulationen. Der er også et bredt udvalg af massagebehandlinger til rådighed, inklusive full body, Ayurvedic, sports massage og osteopatiske teknikker.

For en luksuriøs spa pakke kan du forkæle dig selv med en full body chokolademassage fulgt af en udsøgt chokolade wrap – en kombination der indeholder gunstige antioxidanter og E vitaminer – og garanterer at få din stemning i vejret.

Alle gæster modtager gratis adgang til gymnasium der er eliggende i spa, fuldt udstyret med crioss-trainres, løbebånd, kondicykler og gratis vægte. Over 20 deluxe behandlinger er tilgængelige, inklusive manicure, pedicure, frisør og specifikke behandlnger for mænd. Du vil forlade spa med en helt ny energi!

 
Tjek priser og bestil online
EnglishSpanishGermanPortugueseFrenchItalianRussianDanishFinnishNorwaySwedishNederlands
  • 01spa.jpg
  • 02spa.jpg
  • 03spa.jpg
  • 04spa.jpg
  • 05spa.jpgVi bruger cookies til levering af vores service. Når du bruger vores service, accepterer du brug af cookies.