Rum och sviter på Hotel LTI Valle Taurito

Gästerna på Hotel LTI Valle Taurito bor i färggranna, moderna rum som har sköna trämöbler och dagsljus. För familjer som reser tillsammans, finns det rum som går att koppla ihop och det finns fyra dubbelrum som är anpassade för personer med handikapp.

Dubbelrum
De eleganta dubbelrummen är ljusa, moderna utrymmen som möblerats i trendig stil. I rummen finns det två enkelsängar, satellit-TV, luftkonditionering, radio, minibar, värdeskåp och direkttelefon. Från den möblerade balkongen har man utsikt över vattenparken och det är delvis havsutsikt.

För de som reser med halvpension ingår frukost och middag, liksom sen frukost på Bar Bistro Paraiso. För de gäster som har all-inclusive ingår alla måltider och också sen frukost, afternoon tea, snacks och drycker, liksom gratis entré till vattenparken Lago Oasis och gratis tillgång till många av de olika hotellfaciliteterna.

 
Se priser och boka online här
EnglishSpanishGermanPortugueseFrenchItalianRussianDanishFinnishNorwaySwedishNederlands
  • 01room.jpg
  • 02room.jpg
  • 03room.jpgVi använder cookies för att leverera våra tjänster. Genom att använda våra tjänster godkänner du vår användning av cookies.