Hotel LTI Valle Taurito, Gran Canaria

Det 4-stjernede Hotel LTI Valle Taurito er beliggende på sydvestkysten af Gran Canaria, og er et betagende sted at nyde en afslappende ferie.

Hotellets arkitektur afspejler fremragende håndværk og hotellet er blevet konstrueret med lokale materialer, inklusive sten og træ. Inspireret af øens betagende landskab har det et organisk og flydende design, bestående af moderne møbler, masser af naturligt lys og eksotiske indendørs planter, der skaber et fredfyldt miljø.

Hotel LTI Valle Taurito byder på indkvartering på halvpension eller alt-inklusive basis. Halvpension består af morgenmad og middag hver dag, mens gæster der er indkvarteret på alt-inklusive basis modtager tre måltider om dagen, samt drinks og snacks. For at forbedre din ferieoplevelse er der også inkluderet diverse fritids- og sportsaktiviteter i prisen, inklusive gratis adgang til Lago Oasis vandland, der ligger overfor hotellet.

De attraktive faciliteter i vandland inkluderer brusende vandrutsjebaner og den største saltvandspool på Gran Canaria, mens hotellet byder på en fremragende spa og et udvalg af sports- og fritidsaktiviteter. Med en fremragende kvalitet for pengene, kan gæsterne nyde en fredfyldt ferie i solen. Varme temperaturer og solskin hele året understreger øens position som spændende destination.

 
Tjek priser og bestil online
EnglishSpanishGermanPortugueseFrenchItalianRussianDanishFinnishNorwaySwedishNederlands
  • 01home.jpg
  • 02home.jpg
  • 03home.jpg
  • 04home.jpg
  • 05home.jpg
  • 06home.jpgVi bruger cookies til levering af vores service. Når du bruger vores service, accepterer du brug af cookies.