Hotel LTI Valle Taurito, Gran Canarialla

Sijoitettu erinomaiseen laaksoon Gran Canarian ounaisrannikolle, neljän tähden Hotel LTI Valle Taurito on puoleensavetävä paikka nauttia rentouttavasta lomasta.

Hotellin arkkitehtuuri heijastaa korkeamman tason ammattitaitoa ja se on rakennettu paikallisesti hankituista materiaaleista, mukaanlukien kivi ja puu. Inspiroitu saaren henkeäsalpaavasta maisemasta, avoin suunnittelu on luonnonmukainen ja sujuva, koostuen vaikuttavista uudenaikaisista huonekaluista, runsaasta luonnonvalosta ja eksoottiisista sisäkasveista, jotka luovat rauhallisen ilmapiirin.

LTI Valle Taurito tarjoaa vieraille majoituksen puolihoidolla tai all-inclusive perusteella. Puolihoito koostuu aamiaisesta ja illallisesta joka päivä, samalla kun all-inclusive perusteella yöpyvät vieraat saavat kolme ruokailua päivässä, kuten myös drinkit ja välipalat. Lisäämään lomakokemuksenne, monet vapaa-ajan ja urheiluaktiviteetit on myös sisällytettty hintaan, sisältäen lisäksi sisäänpääsyn Lago Oasis vesipuistoon, joka sijaitsee hotellia vastapäätä.

Vesipuiston puoleensavetävät tilat sisältävät villit vesiliukumäet ja Gran Canarian suurimman suolavesialtaan, samalla kun hotelli tarjoaa erinomaisen kylpylän ja valikoiman urheilu- ja vapaa-ajan aktiviteettejä. Tarjoten erinomaisen vastineen rahoille, kävijät voivat nauttia rauhallisesta lomasta auringossa. Lämpimät lämpötilat ja kirkas auringonpaiste läpi vuoden todistavat saaren erinomaista mainetta viehättävänä lomakohteena.

 
Tarkista hinnat ja varaa online
EnglishSpanishGermanPortugueseFrenchItalianRussianDanishFinnishNorwaySwedishNederlands
  • 01home.jpg
  • 02home.jpg
  • 03home.jpg
  • 04home.jpg
  • 05home.jpg
  • 06home.jpgKäytämme evästeitä palveluidemme toimitukseen. Käyttämällä palveluitamme hyväksyt evästeiden käyttömme.