Hotel LTI Valle Taurito, Gran Canaria

In een spectaculaire vallei aan de zuidwestkust van Gran Canaria, is het 4-sterren Hotel LTI Valle Taurito een aantrekkelijke plek om te genieten van een ontspannen vakantie.

De architectuur van het hotel toont superieur vakmanschap en het werd gebouwd van lokaal gewonnen materialen, waaronder steen en hout. De open constructie werd geïnspireerd door het adembenemende landschap van het eiland en is biologisch natuurlijk en bestaat uit een indrukwekkend moderne inrichting, veel natuurlijke lichtinval en exotische binnenplanten die een rustgevende ambiance creëren.

LTI Valle Taurito biedt gasten accommodatie op basis van half pension of all inclusive. Halfpension bestaat uit elke dag een ontbijt en diner, terwijl gasten die verblijven op basis van all inclusive drie maaltijden per dag krijgen, naast drankjes en snacks. Om uw vakantie top te maken zitten bij de prijs ook verschillende sport- en vrijetijdsactiviteiten inbegrepen, waaronder gratis toegang tot waterpark Lago Oasis, direct tegenover het hotel.

Aantrekkelijke faciliteiten in het waterpark zijn onder andere wildwaterglijbanen en het grootste zoutwaterbad op Gran Canaria. Het hotel biedt u een heerlijke spa en veel op gebied van sport en ontspanning. Omdat gasten waar voor hun geld krijgen kunnen zij volop genieten van een heerlijke vakantie in de zon. De warme temperaturen en de stralende zonneschijn het hele jaar door bevestigen de glorieuze reputatie van het eiland als aantrekkelijke vakantiebestemming.

 
Check tarieven en boek online
EnglishSpanishGermanPortugueseFrenchItalianRussianDanishFinnishNorwaySwedishNederlands
  • 01home.jpg
  • 02home.jpg
  • 03home.jpg
  • 04home.jpg
  • 05home.jpg
  • 06home.jpgWe gebruiken cookies voor de levering van onze diensten. Door het gebruik van onze diensten stem je in met ons gebruik van cookies.