Hotel LTI Valle Taurito, Gran Canaria

I den spektakulære dalen på sør-vestkysten av Gran Canaria, ligger 4-stjerners Hotel LTI Valle Taurito på et fengslende sted der du kan nyte en avslappende ferie.

Arkitekturen reflekterer førsteklasses håndverk, og hotellet ble konstruert av lokale kildematerialer som stein og tre. Designet har tatt inspirasjon fra øyas fantastiske landskap, med et åpent organisk og flytende design som består av moderne møbler, mye naturlig lys og eksotiske planter innendørs, som skaper en fredelig atmosfære.

LTI Valle Taurito tilbyr sine gjester innkvartering med halvpensjon eller all-inclusive. Halvpensjon består av frokost og middag hver dag, mens gjestene som bor på all-inclusive kan nyte tre måltider og dagen, samt ekstra drikke og snacks. For å forbedre din ferieopplevelse, er ulike fritids- og sportsaktiviteter også inkludert i prisen, i tillegg til kostnadsfri inngang til Lago Oasis vannparken, som ligger rett overfor hotellet.

De attraktive fasilitetene i vannparken inkluderer vannsklier og det største saltvannsbassenget på Gran Canaria, mens hotellet tilbyr et flott spasenter og en rekke sports- og fritidsaktiviteter. Med utmerket valuta for pengene, kan besøkende nyte en nydelig ferie i solen. Varm temperatur og strålende sol hele året er grunnen til at øya har et fremragende rykte som et fristende reisemål.

 
Sjekk Prisene og Bestill Online
EnglishSpanishGermanPortugueseFrenchItalianRussianDanishFinnishNorwaySwedishNederlands
  • 01home.jpg
  • 02home.jpg
  • 03home.jpg
  • 04home.jpg
  • 05home.jpg
  • 06home.jpgVi bruker informasjonskapsler på tjenestene våre. Ved å bruke tjenestene våre, sier du deg enig i vår bruk av informasjonskapsler.