Hotel LTI Valle Tauriton kokouspaikka

Ylpeillen upealla sijainnilla meren äärellä Kanariansaarilla, LTI Valle Taurito on upea paikka pienille konferensseille ja yritystapahtumille.

Tilava, ilmastoitu kokoushuone on saatavilla, johon mahtuu 80 vierasta teatteri tyyliin. Kokoushuoneessa on uudenaikainen suunnittelu ja runsaasti luonnonvaloa, kuten myös Wi-Fi yhteys. Liiketoimitilat sisältävät valkokankaan ja kuvanheittimen, audiojärjestelmän CD ja MP3 soittimella, johdottoman mikrofonin, puhujapöntön ja fläppitaulun. Ateriapalvelu voidaan myös järjestää gourmet välipaloille ja työlounaille. Hotellin ammattitaitoinen henkilökunta tarjoaa palvelun korkeimmat standardit takaamaan että yritystapahtumanne on menestys.

Konferenssivierailla on pääsy laajaan valikoimaan urheilu- ja vapaa-ajan tiloja hotellissa, sisältäen tenniskentät, kuntosalin ja kylpylän. Golf intoilijat voivat harjoitella lyöntejään minigolf kentällä, samalla kun mestaruustason 18-reikäinen Anfi Tauro golfkenttä on ainoastaan lyhyen ajomatkan päässä hotellilta. All-inclusive majoituspaketit tarjoavat myös upean vastineen rahoille, tarjoten kaikki ateriat ja juomat yritystapahtumille.

 
Tarkista hinnat ja varaa online
EnglishSpanishGermanPortugueseFrenchItalianRussianDanishFinnishNorwaySwedishNederlands
  • 01random.jpg
  • 02random.jpg
  • 03random.jpg
  • 04random.jpgKäytämme evästeitä palveluidemme toimitukseen. Käyttämällä palveluitamme hyväksyt evästeiden käyttömme.