Møtearrangementer på Hotel LTI Valle Taurito

Med sin nydelige beliggenhet ved havet på Kanariøyene, er LTI Valle Taurito et utmerket sted for små konferanser og firmaarrangementer.

Et romslig, klimatisert møterom er tilgjengelige, som kan ta imot opptil 80 gjester i teaterstil. Møterommet har et moderne design og rikelig med naturlig lys, samt tilgang til trådløst internett. Ekstra fasiliteter inkluderer en projektorskjerm, lydanlegg med CD og mp3-spiller, trådløs mikrofon, en talerstol og flippover. Catering kan også ordnes med gourmetsnacks og jobblunsjer. Hotellets profesjonelle personale tilbyr den beste servicen for å sikre at arrangementet blir en suksess.

Konferansegjester har også tilgang til et bredt utvalg av sports- og fritidsaktiviteter på hotellet, inkludert tennisbaner, gymsal og spa. Golfentusiaster kan spille på minigolfbanen på hotellet, mens den 18-hulls golfbanen Anfi Tauro ligger kun en kort kjøretur fra hotellet. All-inclusive innkvartering gir god valuta for pengene, med alle måltider og drikke inkludert i møtene.

 
Sjekk Prisene og Bestill Online
EnglishSpanishGermanPortugueseFrenchItalianRussianDanishFinnishNorwaySwedishNederlands
  • 01random.jpg
  • 02random.jpg
  • 03random.jpg
  • 04random.jpgVi bruker informasjonskapsler på tjenestene våre. Ved å bruke tjenestene våre, sier du deg enig i vår bruk av informasjonskapsler.