Hotel LTI Valle Tauriton perhelomat

All-inclusive lomaa varten perheen ja ystävien kanssa, LTI Valle Taurito tarjoaa erinomaiset tilat majoittamaan pieniä ryhmiä. Lago Oasis vesipuistolla on laaja valikoima vapaa-ajan tiloja ja siellä voi järjestää myös ulkoilma tapahtumia ja tilaisuuksia. Yli 20 hengen ryhmävaraukset saavat myös alennetut hinnat.

Suunnitteletteko juhlaa tai erikoistilaisuuden juhlimista? Hotelli voi pitää yksityisiä tilaisuuksia 80 hengelle. Gourmet ateriapalvelu on saatavilla ja vieraiden majoitus voidaan myös järjestää.

Jos olette järjestämässä erityistapahtumaa suuremmalle ryhmälle, hotelli suosittelee kahta erinomaista ravintolaa Gran Canarialla. Sijoitettu Playa Tauritoon, Yaiza ravintolalla on lumoava sijainti meren äärellä, ja se tarjoaa laajan valikoiman à la carte erikoisuuksia ja sinne mahtuu 300 henkilöä. Hotellin vieraat saavat 50% alennuksen aterioidessaan tässä ravintolassa aterioidessa. Santiago El Grande ravintola San Bartoloméssa on osana eksklusiivista Paradise Hotel & Resorts ryhmää. Ravintola tarjoaa sensaatiomaiset näköalat yli vuorten, loistavan valikoiman Kanariansaarten gourmet keittiötä ja se voi pitää juhla-aterioita ja cocktailtilaisuuksia 250 vieraalle.

 
Tarkista hinnat ja varaa online
EnglishSpanishGermanPortugueseFrenchItalianRussianDanishFinnishNorwaySwedishNederlands
  • 01random.jpg
  • 02random.jpg
  • 03random.jpg
  • 04random.jpgKäytämme evästeitä palveluidemme toimitukseen. Käyttämällä palveluitamme hyväksyt evästeiden käyttömme.