Hotel LTI Valle Tauriton ravintolat ja baarit

LTI Valle Tauriton ravintolat ja baarit tarjoavat laajan valikoiman terveellisiä ja herkullisia vaihtoehtoja pitämään teidät tyytyväisinä.

Bufettiravintola
Aloittakaa päivänne täydellisellä bufettiaamiaisella tilavassa ruokailuaulassa tai al fresco terassilla. Lounas- ja illallisbufetit tarjoavat kansainvälisen valikoiman lihaa, kalaa, vihanneksia, tuoreita hedelmiä ja jälkiruokia, kuten myös päivittäisiä keittiömestarin erikoisuuksia. All-inclusive perusteella majoitetut vieraat nauttivat lisäksi paikallisesta viinistä, oluesta, mehusta ja virvoitusjuomista.

Aamiainen klo: 08.00–10.30
Lounas klo: 13.00–15.00
Illallinen klo: 19.00–21.30

Bistro Paraiso baari
Sijoitettu lähelle uima-allasta, Bistro Paraiso baari tarjoaa manneraamiaisen myöhäisille herääjille klo: 10.30–13.00. All-inclusive perusteella yöpyvät vieraat voivat nauttia lisäksi myös välipaloista, virvoitusjuomista, mehusta, oluesta, viinistä ja cocktaileista koko päivän. Kahvia, teetä ja erinomainen valikoima kakkuja tarjoillaan iltapäivällä.

Avoinna klo: 10.00–18.00

Salón Paraiso baari
Haluatteko vielä haukata jotakin päivän bufettivalikoiman jälkeen? Menkää Salón Paraiso baariin myöhäisillan välipalalle. Pianobaari tarjoilee myös paikallista viiniä, cocktaileja ja virvoitusjuomia, jotka ovat ilmaisia all-inclusive perusteella yöpyville vieraille.

Avoinna klo: 18.00–01.00

Plaza Arena baari
Samalla kun nautitte vapaa-ajan tiloista vesipuistossa, all-inclusive perusteella majoittuvat vieraat nauttivat ilmaisista virvoitusjuomista, mehuista, teestä, kahvista, oluesta, viinistä ja cocktaileista Plaza Arena baarissa.

Avoinna klo: 17.00–24.00

 
Tarkista hinnat ja varaa online
EnglishSpanishGermanPortugueseFrenchItalianRussianDanishFinnishNorwaySwedishNederlands
  • 02rest.jpg
  • 03rest.jpg
  • 04rest.jpgKäytämme evästeitä palveluidemme toimitukseen. Käyttämällä palveluitamme hyväksyt evästeiden käyttömme.