Locatie voor bijeenkomsten in Hotel LTI Valle Taurito

Met een schitterende locatie aan zee op de Canarische eilanden is LTI Valle Taurito een uitstekende locatie voor kleine conferenties en bedrijfsevenementen.

Er is een ruime vergaderzaal met airconditioning, doe ruimte biedt aan maximaal 80 gasten in theateropstelling. De vergaderzaal is modern en heeft voldoende natuurlijke lichtinval. Er is tevens toegang tot WiFi. Zakelijke voorzieningen zijn onder andere een projectiescherm en een projector, audiosysteem met cd en mp3-speler, draadloze microfoon, een lessenaar en een flip-over. Catering kan worden geregeld voor heerlijke snacks en werklunches. Het deskundige personeel van het hotel biedt u service van hoogstaande kwaliteit en garandeert dat uw evenement een succes wordt.

Conferentiegasten hebben ook toegang tot een breed aanbod aan faciliteiten voor sport en ontspanning, waaronder tennisbanen, een fitnessruimte en een spa. Golfliefhebbers kunnen het putten oefenen op de minigolfbaan, terwijl de 18 holes tellende Anfi Tauro Golfbaan op maar een klein stukje rijden van het hotel ligt. All inclusive accommodatie-aanbiedingen bieden waar voor hun geld: alle maaltijden en drankjes voor bedrijfsevenementen zijn inbegrepen.

 
Check tarieven en boek online
EnglishSpanishGermanPortugueseFrenchItalianRussianDanishFinnishNorwaySwedishNederlands
  • 01random.jpg
  • 02random.jpg
  • 03random.jpg
  • 04random.jpgWe gebruiken cookies voor de levering van onze diensten. Door het gebruik van onze diensten stem je in met ons gebruik van cookies.