Hotel LTI Valle Taurito, Puerto de Moganissa, Gran Canarialla

GPS Coordinates: Latitude 27°49'1.40"N Longitude 15°45'10.31"WLTI Valle Taurito sijaitsee lähellä Puerto de Mogánin viehättävää kalastajakylää, Gran Canarian lounaisrannikolla. Ylpeillen erinomaisella sijainnilla maalauksellisessa laaksosssa jota reunustaa ylelliset lomakeskukset, hotelli avautuu yli Lago Oasis vesipuiston ja viihdekompleksin, joka tarjoaa vapaa-ajan toimintaa koko perheelle.

Rannoista pitävät voivat tehdä lyhyen kävelyn Playa Tauritoon, jota reunustaa jyrkät, silmäänpistävät kalliot ja joka on täydellinen ottaa aurinkoa ympäri vuoden. Lämpimät vedet ovat ihanteelliset laitesukellukselle, vesihiihtoon, lainelautailulle ja vesiskootterilla ajeluun. Syvän meren kalastusretkille ja katamaraaniretkille pääsee myös paikallisesta huvivenesatamasta. Kävijät voivat mennä jopa ‘keltaiseen sukellusveneeseen’ tutkimaan runsasta merielämää rannikolla.

Kehittäkää ruokahalua iltakävelyllä Puerto de Mogániin ja tutkikaa perinteisiä ravintoloita tarjoten herkullisen valikoiman tuoreesti pyydystettyä kalaa, mehukasta grillilihaa ja äyriäispaellaa, seurana hienot viinit ja elävä musiikki.

Paikallinen kauppatori tarjoaa laajan valikoiman ainutlaatuisia käsitöitä, kanarialaisia juustoja, taideteoksia ja nahkatavaroita. Jos haluatte vähittäismyynti terapiaa, menkää muotiliikkeisiin ja matkamuistomyymälöihin hälisevässä Playa del Inglésissä.

 
Tarkista hinnat ja varaa online
EnglishSpanishGermanPortugueseFrenchItalianRussianDanishFinnishNorwaySwedishNederlands
  • 01location.jpg
  • 02location.jpg
  • 03location.jpg
  • 04location.jpg
  • 05location.jpgKäytämme evästeitä palveluidemme toimitukseen. Käyttämällä palveluitamme hyväksyt evästeiden käyttömme.