Hotel LTI Valle Tauriton tilat

LTI Valle Taurito tarjoaa erinomaisen valikoiman vapaa-ajan tiloja. Viettäkää loistavia päiviä auringossa lämmitetyn uima-altaan äärellä, nauttien panoraama näköalasta. Osallistukaa järjestettyihin aktiviteetteihin sisältäen pilatesin, joogan, tai chin, vesiaerobic’in, lentopallon ja bingon, tai rentoutukaa vain mukavassa televisioaulassa.

Erinomainen Krabí kylpylä tarjoaa mahdollisuuden vieraille hemmotella itseään laajalla valikoimalla hienrontoja ja kauneushoitoja. Tämä sisältää myös pääsyn täysin varustettuun kuntosaliin joka sisältää juoksumatot, kuntopyörät ja ilmaiset painot.

Kaksi panoraama hissiä tarjoaa pääsyn hotellilta Lago Oasisiin ja myös loistavat näköalat. Viihdepuiston urheilutilat sisältävät tenniksen, squashin ja mailakentät, juoksuradan, 18-reikäisen minigolfin, pöytätenniksen, keilailun, kuulapelin ja biljardin. Vieraat voivat myös vuokrata maastopyöriä tutkimaan ympäröivää aluetta. Iltaisin, elävää musiikkia ja viihdettä tarjotaan Arena Plaza lavalla, tai vieraat voivat mennä tanssimaan äskettäin avattuun diskoon.

Vapaa-ajan tilat lapsille sisältävät miniklubin, minidiskon, leikkikentän ja lastenaltaan. Nuoremmat vieraat tulevat pitämään myös vesiliukumäistä, yhdistetyistä uima-altaista ja pelikaarista.

Standardit palvelut sisältävät ympärivuorokautisen vastaanoton, valuutan vaihdon, pesulapalvelun ja pysäköinnin. Vieraat voivat käyttää yhteisiä tietokoneita internet pisteessä hotellin aulassa.

 
Tarkista hinnat ja varaa online
EnglishSpanishGermanPortugueseFrenchItalianRussianDanishFinnishNorwaySwedishNederlands
  • 01facilities.jpg
  • 02facilities.jpg
  • 03facilities.jpg
  • 04facilities.jpg
  • 07facilities.jpgKäytämme evästeitä palveluidemme toimitukseen. Käyttämällä palveluitamme hyväksyt evästeiden käyttömme.