Møder på Hotel LTI Valle Taurito

Med sin fantastiske beliggenhed ved havet på Kanarieøerne, er Hotel LTI Valle Taurito et fremragende sted for mindre konferencer og firmabegivenheder.

Der er et rummeligt airconditioneret mødelokale tilgængeligt for op til 80 gæster i teaterstil. Mødelokalet har et moderne design og masser af naturligt lys, samt adgang til Wi-Fi. Forretningsfaciliteter inkluderer projektionsskærm og projektor, audiosystem med CD og MP3 afspiller, trådløse mikrofon, talerstol og flipchart. Catering kan arrangeres for gourmet snacks og arbejdsfrokoster. Hotellets professionelle personale leverer den højeste standard i service for at sikre at dit firmaarrangement bliver en succes.

Konferencegæster har også adgang til et bredt udvalg af sports- og fritidsfaciliteter på hotellet, inklusive tennisbaner, gymnasium og spa. Golfentusiaster kan øve deres putting på minigolf banen, mens mesterskabsbanen 18 hullers Anfi Tauro Golf ligger en kort køretur fra hotellet. Alt-inklusive indkvarteringspakkerne byder også på god værdi for pengene, med alle måltider og drikkevarer for firmaarrangementer.

 
Tjek priser og bestil online
EnglishSpanishGermanPortugueseFrenchItalianRussianDanishFinnishNorwaySwedishNederlands
  • 01random.jpg
  • 02random.jpg
  • 03random.jpg
  • 04random.jpgVi bruger cookies til levering af vores service. Når du bruger vores service, accepterer du brug af cookies.