Lago Oasis vesipuisto

Lago Oasis on laaja perheystävällinen viihdepuisto, lomakeskus laakson keskuspiste. Ylpeillen Gran Canarian suurimmalla merivesialtaalla, kaiken ikäiset lapset tulevat viihtymään erinomaisten tilojen valikoimalla. All-inclusive perusteella majoittuvat vieraat saavat ilmaisen sisäänpääsyn Lago Oasis´iin.

Jättiläis vesiliukumäet ulottuen yli 1350 m² kiemurtelevat ympäri kompleksia, syösten riemuitsevia vieraita laguunin kokoiseen uima-altaaseen. Miniklubi järjestää laajan valikoiman aktiviteettejä nuoremmille vieraille ja lastenallas ja leikkikenttä tarjoavat myös tuntikausia viihdettä.

Vapaa-ajan aktiviteetit sisältävät viehättävän 18-reikäisen minigolf kentän, värikkään pelikaaren ja keilailukompleksin. Biljardi, keilailu ja pöytätennis ovat myös saatavilla. Aktiiviset vieraat voivat hyötyä urheilutiloista sisältäen tennis-, squash- ja mailakentät. Kuntoilureitti ympäröi viihdepuistoa, ihanteellinen harjoittelemaan pois kaikki retket bufetti juhla-aterioille! Jos pidätte enemmän rauhallisuudesta ja hiljaisuudesta, rentoutukaa palmupuiden mukavassa varjossa uima-altaan äärellä. Matkamuisto myymälät ja supermarketit löytyvät myös viihdekompleksista.

Iltaisin, Arena Plaza esitys isännöi joukkoa muusikkoja ja viihdyttäjiä. Lapset tulevat pitämään minidiskosta samalla kun aikuiset nauttivat drinkin “La Bamba” diskossa ja tanssivat koko yön.

 
Tarkista hinnat ja varaa online
EnglishSpanishGermanPortugueseFrenchItalianRussianDanishFinnishNorwaySwedishNederlands
  • 01random.jpg
  • 02random.jpg
  • 03random.jpg
  • 04random.jpgKäytämme evästeitä palveluidemme toimitukseen. Käyttämällä palveluitamme hyväksyt evästeiden käyttömme.