Centro de Talasoterapia Canarias – San Agustín

På Gloria Palace San Agustín Thalasso & Hotel finns en av de största och mest kompletta centra för thalassoterapi i Europa och det ligger i en enastående omgivning. Alla härliga behandlingar som erbjuds kompletteras av en designad miljö, där vulkansten och sjögrässkulpturer smyckar poolområdet och det finns glasväggar med utsikt över hav och klippor.

Den här anläggningen på 7000 m² har erhållit en utmärkelse som Bästa hälsohotell av den kanariska regeringen och här finns saltvattenspooler, bastu, turkiskt bad, ett väl utrustat gym där man hittar det senaste inom utrustning för behandling och idrott, en skönhetssalong, ett stort relaxområde och 35 behandlingsrum. På det allmänna området finns en Get in Shape -pool på 550 m³, som till hälften ligger inomhus och till hälften utomhus, för att man ska kunna njuta av Gran Canarias sol.

Det finns pooler med olika vattentemperaturer, vattenfall, jetstrålar, bäddar och sitsar med mikrobubblor för att lösa krämpor i ben och skelett och för att bota stressrelaterade symptom. Det finns särskilda program för att stressa av, sluta röka, mot reumatism och golfare har sitt eget program med behandlingspass: Relax after Golf.

Vattnet gör att man mår gott och som komplement till detta finns ett omfattande utbud av skönhetsbehandlingar och olika typer av massage. Under en en-dags-behandling kan man kombinera en runda i programmet Get in Shape med specifika massageterapier. Gäster har fördelen att få 10% rabatt på Centro de Talasoterapia Canarias – San Agustín.

WIFI
  • 01spa.jpg
  • 02spa.jpg
  • 03spa.jpg
  • 04spa.jpg
  • 05spa.jpg
  • 06spa.jpg

logo_hotel_gloria_amadores

EnglishSpanishGermanPortugueseFrenchItalianRussianDanishFinnishNorwaySwedishNederlands

Göm kartan button.png

Vi använder cookies för att leverera våra tjänster. Genom att använda våra tjänster godkänner du vår användning av cookies.