Centro de Talasoterapia Canarias – San Agustín

Gloria Palace San Agustín Thalasso & Hotel beschikt over een van de grootste en meest complete thalassotherapiecentra van Europa, en dat in een spectaculaire omgeving. Het ontwerp wordt aangevuld door het duizelingwekkende aanbod aan behandelingen. Vulkaanrotsen en beelden van zeewier vormen de grens van het zwembad, en glazen muren bieden van binnenuit een prachtig uitzicht op de zee en de kliffen.

Deze faciliteit van 7000 m² kreeg uit handen van het bestuur van de Canarische eilanden reeds een prijs voor het Beste Healthhotel en het beschikt over vier zoutwaterzwembaden, een sauna, een Turks bad, een grote fitnessruimte met de nieuwste therapeutische en trainingsapparatuur, een schoonheidssalon, een grote ontspanruimte en 35 behandelkamers. Het gemeenschappelijke gedeelte is inclusief het 550 m³ grote “goed figuur”-zwembad, waarvan de helft in de open lucht lucht, zodat gebruikers tijdens hun behandeling optimaal kunnen genieten van de Gran Canarische zon.

Zwembaden met verschillende temperaturen, watervallen, hogedrukstralen, microbubbelbedden en stoelen werken samen om tegenstand te bieden aan bot- en spierkwalen en om stressomstandigheden te bestrijden. Speciaal ontwikkelde anti-stress- anti-roken- en anti-reumaprogramma's zijn beschikbaar en golfers hebben hun eigen therapeutische ‘Ontspannen na golf’-sessies.

Het voordeel van de indrukwekkende waterfaciliteiten wordt aangevuld door een al net zo uitgebreid aanbod aan schoonheidsbehandelingen en massages. Verschillende eendagsbehandelingen combineren de voordelen van het ‘goed figuur’-circuit met een aantal zelf uitgekozen massages. Gasten profiteren van een korting van 10% in het Centro de Talasoterapia Canarias – San Agustín.

WIFI
  • 01spa.jpg
  • 02spa.jpg
  • 03spa.jpg
  • 04spa.jpg
  • 05spa.jpg
  • 06spa.jpg

logo_hotel_gloria_amadores

EnglishSpanishGermanPortugueseFrenchItalianRussianDanishFinnishNorwaySwedishNederlands

Kaart verbergen button.png

We gebruiken cookies voor de levering van onze diensten. Door het gebruik van onze diensten stem je in met ons gebruik van cookies.