Centro de Talassioterapia Canarias – San Agustín

Gloria Palace San Agustín Thalasso & Hotel byder på et af de største og mest komplette thalassioterapicentre i Europa, beliggende i fantastiske omgivelser. Designet på stedet kompletterer det fantastiske udvalg af behandlinger der tilbydes, med vulkanske klipper og tangskulpturer der omgiver poolområdet, og glasvægge giver dejlig hav- og klippeudsigt indefra.

De 7000 m² faciliteter der har givet hotellet prisen for Best Health Hotel fra den kanariske regering, inkluderer fire saltvandspools, sauna, tyrkisk bad, stort gymnasium med de seneste terapeutiske- og sportsmaskiner, skønhedssalon, stort afslapningsområde og 35 behandlingslokaler. Fællesområdet inkluderer den 550 m³ motionspool, hvoraf halvdelen er udendørs så brugerne kan udnytte den kanariske sol under deres terapi.

Pools med forskellige vandtemperaturer, vandfald massagedyser. mikroboblesenge og sæder arbejder sammen for at give lindring for knogle- og muskellidelser og bekæmpe stressrelaterede tilstande. Specielt udviklet anti-stress, anti-tobak og anti-gigt programmer er til rådighed, og for golfere er der en speciel “Afslapning efter Golf” behandling.

Fordelene ved de imponerende vandfaciliteter kompletteres af det lige så omfattende udbud af skønhedsbehandlinger og massager. Forskellige endags behandlinger kombinerer fordelene ved “Kom i form” behandlingsforløbene med et udvalg af tilpassede massager. Gæsterne modtager en 10% rabat på Centro de Talasioterapia Canarias – San Agustín.

WIFI
  • 01spa.jpg
  • 02spa.jpg
  • 03spa.jpg
  • 04spa.jpg
  • 05spa.jpg
  • 06spa.jpg

logo_hotel_gloria_amadores

EnglishSpanishGermanPortugueseFrenchItalianRussianDanishFinnishNorwaySwedishNederlands

Skjul kort button.png

Vi bruger cookies til levering af vores service. Når du bruger vores service, accepterer du brug af cookies.