Centro de Talasoterapia Canarias – San Agustínissa

Gloria Palace San Agustín Thalasso & Hotel tarjoaa yhden suurimmista ja täydellisimmistä thalassoterapia keskuksista euroopassa, sijoitettu erinomaiseen ympäristöön. Asennuksien suunnittelu täydentää hämmästyttävää valikoimaa tarjolla olevia hoitoja, tulivuoriperäisillä kivi- ja merilevä veistoksilla koristaen uima-allas aluetta, ja lasiseinillä tarjoten ihanat näköalat sisältä yli meren ja kallioiden.

Tämä 7000 m² tila, joka on ansainnut hotellille palkinnon Kanariansaarten hallitukselta Parhaana Terveyshotellina, sisältää neljä merivesi uima-allasta, saunan, turkkilaisen kylvyn, laajan kuntosalin joka on varustettu uusimmalla terapeuttisella ja urheiluvarustuksella, kauneussalongin, suuren rentoutumisalueen ja 35 hoitohuonetta. Yleisalue sisältää 550 m3 “hoitakaa itsenne kuntoon” altaan, josta puolet on sijoitettu ulos jotta käyttäjät voisivat täysin arvostaa täysin Gran Canarian aurinkoa terapiansa aikana.

Uima-altaat eri veden lämpötiloilla, vesiputouksilla, suihkuvirroilla, mikrokupla sängyillä ja istuimilla toimivat kaikki yhdessä tarjoamaan helpotusta luu- ja lihassairauksista ja taistelemaan stressiin liittyviä olosuhteita vastaan. Erityisesti suunnitellut stressiä, tupakanpolttoa ja reumatismia ehkäisevät ohjelmat ovat saatavilla ja golfaajilla on heidän oma “Rentoutukaa golfin jälkeen” terapeuttinen istuntonsa.

Vaikuttavien vesitilojen edut täydennetään yhtä laajalla valikoimalla kauneushoitoja ja hierontoja. Eri yhden päivän hoidot yhdistävät “hoitakaa itsenne kuntoon” kierroksen etuja valikoimalla käsin valittuja hierontoja. Vieraat hyötyvät 10% alennuksesta Centro de Talasoterapia Canarias´ssa – San Agustínissa.

WIFI
  • 01spa.jpg
  • 02spa.jpg
  • 03spa.jpg
  • 04spa.jpg
  • 05spa.jpg
  • 06spa.jpg

logo_hotel_gloria_amadores

EnglishSpanishGermanPortugueseFrenchItalianRussianDanishFinnishNorwaySwedishNederlands

Piilota kartta button.png

Käytämme evästeitä palveluidemme toimitukseen. Käyttämällä palveluitamme hyväksyt evästeiden käyttömme.