Centro de Talasoterapia Canarias – San Agustín

Gloria Palace San Agustín Thalasso & Hotel tilbyr et av det største thalasso-terapisentrene i Europa i spektakulære omgivelser. Utformingen av installasjonene utfyller et utrolig utvalg av behandlinger som tilbys med vulkansk stein og tang i bassengområdet, med glassvegger som gir nydelig utsikt mot sjøen og fjellveggen utenfor.

Anlegget på 7000 kvm har mottatt en pris for beste helsehotell fra Kanariøyenes regjering. Det inneholder fire saltvannsbassenger, en badstue, et tyrkisk bad, et stort treningsstudio utstyrt med det nyeste av terapeutisk og sportslig utstyr, en skjønnhetssalong, et stort avslapningsområde og 35 behandlingsrom. Fellesområdet inkluderer 550 m³ ”kom i form” bassenget, der halvparten av bassenget er utendørs, slik at brukerne kan nyte den kanariske solen under behandlingen.

Bassengene har ulike vanntemperaturer, fosser, dyser, mikroboble senger og sitteplasser som alle jobber sammen for å gi lindring til bein- og muskelplager og bekjempe stressrelaterte tilstander. Spesielt utviklede anti-stress, røykeslutt og anti-revmatisme programmer er tilgjengelige, og golferne har sine egne ”slapp av etter golf” terapeutiske økter.

Fordelene med de imponerende vannfasilitetene kompletteres av et like omfattende utvalg av skjønnhetsbehandlinger og massasjer. Ulike en-dags-behandlinger og ”kom i form” tilbud tilbys med et utvalg av håndplukkede massasjer. Gjestene får 10 % rabatt på Centro de Talasoterapia Canarias – San Agustín.

WIFI
  • 01spa.jpg
  • 02spa.jpg
  • 03spa.jpg
  • 04spa.jpg
  • 05spa.jpg
  • 06spa.jpg

logo_hotel_gloria_amadores

EnglishSpanishGermanPortugueseFrenchItalianRussianDanishFinnishNorwaySwedishNederlands

Skjul kart button.png

Vi bruker informasjonskapsler på tjenestene våre. Ved å bruke tjenestene våre, sier du deg enig i vår bruk av informasjonskapsler.