Hotellfaciliteter

För den som vill resa till Gran Canaria för att verkligen vila upp sig och njuta av en totalt avkopplande semester, är det inte nödvändigt att röra sig utanför Gloria Palace San Agustín Thalasso & Hotels väggar, eftersom allt finns nära till hands.

Här finns en av de mest berömda spa-anläggningarna för thalassoterapi i Europa, så det finns mycket goda faciliteter för hälsa och friskvård på det här hotellet (mot extra avgift). Man bjuds in att njuta och ha det skönt i en miljö med utsökt design och förstklassig spa-utrustning och dessutom är landskapet runt omkring intagande.

I poolområdet, som smyckas av palmer, finns det två pooler och en barnpool. Dessutom finns det en pool med havsvatten på taket och runt omkring en trendig chill-out bar, där gästerna kan koppla av och njuta av olika drycker och den enastående utsikten medan de ligger och lapar sol.

Det finns flera olika sportmöjligheter på hotellområdet, som bordtennis, boule, pistolskytte, bågskytte, dart och biljard. Man kan också hyra banor för att spela tennis, squash och padel och man kan få privata lektioner.

Det går utmärkt att bara ligga och slappa vid poolen, för barnen blir väl omhändertagna. De har både dag och kvällsaktiviteter att roa sig med och på Tinas miniklubb är barn mellan 5-11 år välkomna mellan klockan 10:00 – 19:00. Tonåringar har också sitt eget aktivitetsprogram och minidisco på Bar Salon efter middagen. Det finns också underhållningsprogram för vuxna under dagtid.

För den som organiserar en gruppresa eller konferens och vill har en vistelse med extra lyx och avkoppling, är Gloria Palace San Agustín Thalasso & Hotel utmärkt. Ett oförglömligt bröllop får man på Gran Canaria, i de här vackra omgivningarna med härlig utsikt. De 7 fullt utrustade möteslokalerna är perfekta för olika företagsevenemang.

Andra faciliteter som hotellet har är affärer, spelsalong, internet-hörna med uppkoppling dygnet runt, bankomat, hårfrisör (dam och herr), TV-rum, gratis WiFi-uppkoppling i receptionen och gratis parkering för hotellets gäster. Det går en servicebuss mellan hotellet och stranden, så man lätt kan komma dit under dagen.

WIFI
  • 01facilities.jpg
  • 02facilities.jpg
  • 03facilities.jpg
  • 04facilities.jpg
  • 05facilities.jpg
  • 06facilities.jpg
  • 07facilities.jpg

logo_hotel_gloria_amadores

EnglishSpanishGermanPortugueseFrenchItalianRussianDanishFinnishNorwaySwedishNederlands

Göm kartan button.png

Vi använder cookies för att leverera våra tjänster. Genom att använda våra tjänster godkänner du vår användning av cookies.