San Agustín på Gran Canaria

GPS koordinater: Breddgrad 27°46'20.22"N Längdgrad 15°32'50.42"W

 

 

I den fridfullla semesterorten San Agustín ligger Gloria Palace San Agustín Thalasso & Hotel ungefär 600 m från de lugna stränderna i San Agustín och Playa de las Burras. Den här lugna och eleganta resorten har alltid varit favoritstället för de som reser med hela familjen och för de som kommer för att få en mer exklusiv semestermiljö.

Det finns fullt med olika typer av underhållning samt restauranger, barer och affärer på anläggningen och längs den vackra strandpromenaden vid kusten – en underbar plats för den som vill promenera och sätta sig ner och ta något att dricka och njuta av den härliga havsutsikten. På shoppingcentret i San Agustín, som ligger en kort promenadväg från hotellet, finns fler affärer och andra ställen för mat och dryck. På kasinot i närheten kan man få spännande upplevelser och för den som inte har semester utan att se en green, behöver bara ta sig med bil 10 minuter från hotellet där det finns två golfbanor: Maspalomas Golf och Lopesan Meloneras Golf.

I den närbelägna resorten Playa del Inglés finns en mängd olika underhållningsmöjligheter för den som vill festa runt och pröva på nattlivet, som platsen är känd för. Längs kusten inte långt därifrån, ligger de vackra sanddynerna i Maspalomas, där man kan ta sig en tur på kamelrygg genom området och där det finns särskilda nudiststränder, vackra palm-dungar och naturliga laguner.

För den som vill ut och windsurfa finns Bahía Feliz, som ligger strax norr om San Agustín dit de flesta aktiva kommer under vintermånaderna. Barn älskar att besöka Sioux City, som är en låtsasstad i vilda-västern-stil i Cañon del Águila, som ligger i närheten.WIFI
  • 01location.jpg
  • 02location.jpg
  • 03location.jpg
  • 04location.jpg
  • 05location.jpg

logo_hotel_gloria_amadores

EnglishSpanishGermanPortugueseFrenchItalianRussianDanishFinnishNorwaySwedishNederlands

Göm kartan button.png

Vi använder cookies för att leverera våra tjänster. Genom att använda våra tjänster godkänner du vår användning av cookies.