Gloria Palace San Agustín Thalasso & Hotel på Gran Canaria

Gloria Palace San Agustín Thalasso & Hotel har ett fantastiskt läge mitt i det vulkaniska landskapet på södra delen av ön och med utsikt över det lugna, blå havet vid San Agustíns strand. På den här lugna semesterorten på södra Gran Canaria, finns alla förutsättningar för att man ska få en avkopplande semester.

Hotellet ligger strategiskt till för att man ska kunna få bästa tänkbara utsikt över San Agustín och från hotellets halvmåneformade byggnad har man vacker vy över havet och semesterorten. Från rummen högst upp kan man också se till Maspalomas sanddyner som breder ut sig i fjärran. Omgivningarna är ljuvliga med palm-dungar här och där och balkonger med färgglada bougainvillea, som ger en tropisk känsla.

På Gloria Palace San Agustín Thalasso & Hotel finns ett stort utbud av underhållning och aktiviteter och det mest iögonfallande är det unika spa-centret med thalassoterapi. Anläggningen fick en utmärkelse 1999 i form av Hotel Initiative Award som bästa hälso-hotell på Gran Canaria. Det här speciella centret som är 7000 m² stort och en av de största anläggningarna i Europa, har ett makalöst utbud av olika spa-behandlingar, och allt inom hotellets område (mot extra avgift).

Andra hotellfaciliteter är exempelvis flera pooler att välja bland: två vuxenpooler, en barnpool i trädgården och en fantastisk pool på taket, som ligger alldeles intill solsängarna och de sköna sittmöblerna på terrassens chill-out bar (mot extra avgift). På takterrassen finns det också en avskild del för nudister och alla besökare kan njuta av den imponerande utsikten över San Agustín.

Nära till stranden med bekvämt och familjevänligt boende, underhållning varje dag och förstklassig spa-anläggning, ligger Gloria Palace San Agustín Thalasso & Hotel, som är ett utmärkt hotell för den som vill ha en avkopplande semester på Gran Canaria.

WIFI
  • 01home.jpg
  • 02home.jpg
  • 03home.jpg
  • 04home.jpg
  • 05home.jpg
  • 06home.jpg
  • 07home.jpg

logo_hotel_gloria_amadores

EnglishSpanishGermanPortugueseFrenchItalianRussianDanishFinnishNorwaySwedishNederlands

Göm kartan button.png

Vi använder cookies för att leverera våra tjänster. Genom att använda våra tjänster godkänner du vår användning av cookies.