Rum och sviter

Rummen på Gloria Palace San Agustín Thalasso & Hotel är ljusa, rymliga och utmärkta för en familjesemester. Hotellet totalrenoverades 2007 och här finns bekvämt och funktionellt boende i en miljö med modern dekor och inredning. Alla rum har balkong och på de övre våningarna finns också vacker utsikt över havet. Rummen i de nedre våningarna har utsikt över poolområdet.

I rummens bad finns badkar, dubbla handfat, sminkspegel, hårtork och en uppsättning toalettaccessoarer.

Dubbelrum
De här stora dubbelrummen har två enkelsängar och bäddsoffa och finns tillgängliga för en, två eller tre personer med ljuvlig utsikt över poolområdet. Från balkongen strålar solljuset in och får den ljusa inredningen att lysa och ger rummen luft och komfort. Balkongerna är möblerade med bord och stolar och i vardagsrumsdelen, som är möblerad med bäddsoffa och soffbord, finns trevlig plats för samvaro. I standardutrustningen ingår luftkonditionering, telefon, satellit-TV, skrivbord och kylskåp. För den som vill går det att beställa en minibar mot extra avgift, liksom värdeskåp och fast internetuppkoppling.

Familjerum
De utsökta familjerummen ligger i annexet intill poolområdet och har två separata sovrum (ett med dubbelsäng och ett med två enkelsängar) som passar utmärkt för familjer eller grupper på tre eller fyra vuxna. Rummen är ljusa och inredda i en fräsch nordisk stil. Ett av sovrummen har en balkong, som är möblerad med bord och stolar. Det är en hall mellan de två sovrummen och badrummet. Rummen är utrustade med satellit-TV, luftkonditionering, skrivbord, telefon och kylskåp. Det går att få tillgång till fast internetuppkoppling och minibar samt värdeskåp mot en extra avgift.

Juniorsvit
Vill man uppleva riktig lyx ska man välja att bo i juniorsviten, som har magnifik utsikt över havet från en stor balkong möblerad med bord och stolar. Det här boendet passar utmärkt för två vuxna och ett barn och är inrett med förstklassig möblering med dubbelsäng, fåtölj, skrivbord och stol. Det separata vardagsrummet är möblerat med soffa, fåtölj, soffbord och skåp. Rummen har luftkonditionering, telefon, satellit-TV och kylskåp. Det finns tillgång till värdeskåp, minibar och fast internetuppkoppling mot en extra avgift. Två av sviterna är särskilt inredda för par på smekmånadsresa och har dubbelsäng med blommande vit sänghimmel, om det är så att man vill ha en semester som går i romantikens tecken.

WIFI
  • 01room.jpg
  • 02room.jpg
  • 03room.jpg
  • 04room.jpg

logo_hotel_gloria_amadores

EnglishSpanishGermanPortugueseFrenchItalianRussianDanishFinnishNorwaySwedishNederlands

Göm kartan button.png

Vi använder cookies för att leverera våra tjänster. Genom att använda våra tjänster godkänner du vår användning av cookies.