Bröllop, grupper och företagsevents

På Gloria Palace San Agustín Thalasso & Hotel finns, förutom ett utsökt läge, utmärkta faciliteter för evenemang och konferenser och hotellet organiserar många gruppaktiviteter och boendet därtill. Här kan det mesta organiseras, från modevisningar, windsurfingtävlingar och bridgeturneringar, till välgörenhetsmiddagar och bröllop. Deltagarna kan njuta av den vackra platsen San Agustín och ha det skönt på hotellanläggningen med alla faciliteter som finns.

Varför inte ställa till med ett oförglömligt bröllop på Gloria Palace San Agustín Thalasso & Hotel? Det finns flera olika passande platser inom hotellområdet för ceremonier av olika storlek, till exempel en mottagning under vajande palmer vid poolerna eller på den romantiska terrassen på taket med enastående utsikt över havet. Efter en middag med gourmet-mat kan gästerna också ta dansgolvet i besittning på Disco Bar och fira natten lång.

Man kan också passa på och njuta av allt härligt som finns på hotellets spa-center med thalassoterapi i världsklass eller låta hotellet organisera en golfsemester för hela sällskapet.

Den som arrangerar ett gruppevenemang vill naturligtvis att det ska bli lyckat och på Gloria Palace San Agustín Thalasso & Hotel finns utmärkt service just för grupper. Det finns många orsaker till att välja Gloria Palace San Agustín Thalasso & Hotel för ett grupparrangemang, för här organiseras allt, som separat incheckningsservice för gruppmedlemmar, kaffepauser, cocktailpartyn, lunch och middagsmenyer samt temamiddagar, kvällshower, avskilda områden endast för gruppen och här finns ett evenemangsteam med erfarenhet.

WIFI
  • 01random.jpg
  • 02random.jpg
  • 03random.jpg
  • 04random.jpg
  • 05random.jpg
  • 06random.jpg
  • 07random.jpg
  • 08random.jpg

logo_hotel_gloria_amadores

EnglishSpanishGermanPortugueseFrenchItalianRussianDanishFinnishNorwaySwedishNederlands

Göm kartan button.png

Vi använder cookies för att leverera våra tjänster. Genom att använda våra tjänster godkänner du vår användning av cookies.