Gloria Palace Amadores Thalasso & Hotel på Gran Canaria

Gloria Palace Amadores Thalasso & Hotel är ett hotell som byggts för att imponera. Mitt framför det vidsträckta havet med kristallklart vatten ligger det här 4-stjärniga hotellet – en idyllisk plats att fira semestern på. Byggnaden har placerats på en av de många fårade klipporna längs Mogáns kust, nära de populära stränderna i Amadores och Puerto Rico.

I omgivningarna finns vackra palmer, blommande bougainvillea och hotellet har ett enastående läge högt uppe på en klippa och den fantastiska utsikten gör att man kopplar av. Förutom att det ligger nära centrum av Amadores, har det här hotellet också en mängd lockande 4-stjärniga faciliteter för att semestern ska bli riktigt lyckad.

På Gloria Palace Amadores Thalasso & Hotel finns ett av Europas ledande thalasso-center och här är man stolt över att så många resenärer väljer att bo just här (mot extra avgift). Det finns många faciliteter som gjort att hotellet blivit ett populärt val, som exempelvis utomhuspooler, rymligt boende, generösa bufféer, flera barer och en utmärkt panoramahiss. Gästerna som kommer till hotellet uppskattar alla olika typer av underhållning och aktiviteter som finns, oavsett ålder.

Besök Gloria Palace Amadores Thalasso & Hotel – den enastående utsikten över solnedgången och havet ger en skön stämning för en avkopplande semester.

  • 00home.jpg
  • 01home.jpg
  • 02home.jpg
  • 03home.jpg
  • 04home.jpg
  • 05home.jpg

logo_hotel_gloria_amadores

EnglishSpanishGermanPortugueseFrenchItalianRussianDanishFinnishNorwaySwedishNederlands

Göm kartan button.png

Vi använder cookies för att leverera våra tjänster. Genom att använda våra tjänster godkänner du vår användning av cookies.