Gloria Palace San Agustín Thalasso & Hotel, Gran Canaria

Gloria Palace San Agustín Thalasso & Hotel rejser sig af det vulkanske landskab på øens sydside og overvåger det stille blå vand på San Agustín stranden fra sit fantastiske udsigtspunkt, og udgør en uovertruffen beliggenhed for en afslappende ferie i dette fredelige resort på Gran Canaria.

Med en strategisk placering for den bedste panoramaudsigt over San Agustín byder dette halvmåneformede hotel på smuk udsigt over havet og resortet, mens værelserne på de øverste etager byder på betagende udsigt til Maspalomas klitter i det fjerne. Haven er tilplantet med frodige palmer og balkonerne har farverige stænk af bougainvillea der bidrager til den tropiske fornemmelse og skønhed i omgivelserne.

Gloria Palace San Agustín Thalasso & Hotel er kendetegnet ved et omfattende udvalg af faciliteter, hvoraf den vigtigste er det unikke thalassoterapicenter der indbragte hotellet 1999 Hotel Initiative Award for Best Health Hotel på Gran Canaria. Dette enestående center, der optager ca. 7000 m² og er en af de største i Europa, tilbyder et imponerende udvalg af kvalitets thalasso behandlinger lige foran din dør (merpris).

Hotellets omfattende udvalg af faciliteter inkluderer et udvalg af pools; to voksen pools og en børnepool i haven, samt en fantastisk pool på taget beliggende blandt møbler til afslapning i hotellets chill-out bar (merpris). Denne tagterrasse har en fantastisk udsigt over San Agustín og indeholder også et afskærmet område for naturister.

Gloria Palace San Agustín Thalasso & Hotel er beliggende i kort afstand fra stranden og byder på komfortabel, familievenlig indkvartering, et udvalg af pools, daglig underholdning og førsteklasses thalassioterapi faciliteter, og er det perfekte svar på en afslappende ferie på Gran Canaria.

WIFI
  • 01home.jpg
  • 02home.jpg
  • 03home.jpg
  • 04home.jpg
  • 05home.jpg
  • 06home.jpg
  • 07home.jpg

logo_hotel_gloria_amadores

EnglishSpanishGermanPortugueseFrenchItalianRussianDanishFinnishNorwaySwedishNederlands

Skjul kort button.png

Vi bruger cookies til levering af vores service. Når du bruger vores service, accepterer du brug af cookies.