Gloria Palace Royal Hotel & Spa på Gran Canaria

Ta in på det nya, fyrstjärniga hotellet Gloria Palace Royal Hotel & Spa! Det här hotellet har ett utsökt läge 200 meter från stranden Playa de Amadores, längs Costa de Mogán på Gran Canaria. Stranden har man alldeles framför sig och utsikten över havet är enastående.

Hotellet är byggt av vulkansten från ön och smälter perfekt in bland de dramatiska klipporna i bakgrunden. Det finns två fantastiska pooler på hotellets terrasser med enastående vy över havet: en infinity-pool där man kan se ut över horisonten och en pool på taket, med oändlig utsikt över oceanen och en särskild del för nudister.

Passa på när du är ute och reser, att ta hand om dig själv och se till att må riktigt bra. Det finns flera solsängar och solparasoller för att man ska kunna ligga och lapa i sig den kanariska solen, en bubbelpool utomhus för skön avkoppling och stranden ligger bara ett stenkast därifrån, för lata dagar. Gå på Spa Royal, där det finns en härlig pool, bastu, turkiskt och ljuvlig massage och ge dig hän åt en värld av välbefinnande.

De hotellfaciliteter som finns är exempelvis en barnklubb, ett gym, underhållningsprogram för alla åldrar, fantastiska restauranger och vänlig service – ta in på Gloria Palace Royal för en upplevelse utöver det vanliga!

WIFI
  • 01home.jpg
  • 02home.jpg
  • 03home.jpg
  • 04home.jpg
  • 05home.jpg
  • 06home.jpg

logo_hotel_gloria_amadores

EnglishSpanishGermanPortugueseFrenchItalianRussianDanishFinnishNorwaySwedishNederlands

Göm kartan button.png

Vi använder cookies för att leverera våra tjänster. Genom att använda våra tjänster godkänner du vår användning av cookies.