Gloria Palace San Agustín Thalasso & Hotel på Gran Canaria

Gloria Palace San Agustín Thalasso & Hotel stiger opp fra det vulkanske landskapet sør på øya og ser utover det blå havet langs San Agustín stranden fra sitt fabelaktige utsiktspunkt. Beliggenheten til hotellet er perfekt for en avslappende ferie på dette fredelige feriestedet sør på Gran Canaria.

Det halvmåneformede hotellet ligger strategisk plassert for å fange den beste panoramautsikten over San Agustín, med en flott utsikt over havet og feriestedet, mens de øverste etasjene byr på fristende glimt av Maspalomas-sanddynene som strekker seg ut i det fjerne. Områdene rundt hotellet er dekket med frodige palmer og balkongene er dekorert med fargerik bougainvillea som forsterker den tropiske følelsen og skjønnheten i omgivelsene.

Et omfattende utvalg av fasiliteter gjør Gloria Palace San Agustín Thalasso & Hotel til et av de mest bemerkelsesverdige hotellene, blant annet på grunn av det unike thalasso-terapisenteret, som er den stolte mottaker av 1999 Hotel Initiative Award for beste helsehotell på Gran Canaria. Dette flotte senteret har en størrelse på omtrent 7000 kvm, som et av de største i Europa, og tilbyr et svimlende utvalg av thalasso-behandinger av høy kvalitet rett utenfor døren (mot en ekstra kostnad).

Hotellets utvalg av fasiliteter inkluderer et utvalg av svømmebassenger; to voksenbassenger og et barnebasseng i hagen samt et fabelaktig basseng på taket som ligger midt i en avslappende atmosfære med senger og chill-out baren (mot en ekstra kostnad). Denne takterrassen tilbyr imponerende utsikt over San Agustín, samt et bortgjemt område for nudister.

Gloria Palace San Agustín Thalasso & Hotel er den perfekte løsningen for en avslappende ferie på Gran Canaria; innen kort avstand fra stranden med komfortable, familievennlige rom, et utvalg av svømmebassenger, daglig underholdning og et førsteklasses thalasso-terapisenter.

WIFI
  • 01home.jpg
  • 02home.jpg
  • 03home.jpg
  • 04home.jpg
  • 05home.jpg
  • 06home.jpg
  • 07home.jpg

logo_hotel_gloria_amadores

EnglishSpanishGermanPortugueseFrenchItalianRussianDanishFinnishNorwaySwedishNederlands

Skjul kart button.png

Vi bruker informasjonskapsler på tjenestene våre. Ved å bruke tjenestene våre, sier du deg enig i vår bruk av informasjonskapsler.