Gloria Palace San Agustín Thalasso & Hotel, Gran Canarialla

Nousten tulivuoriperäisestä maastosta saaren eteläosassa ja katsellen yli San Agustín rannan rauhallisten sinisten vesien sen uskomattomalta näköalapaikalta, Gloria Palace San Agustín Thalasso & Hotel tarjoaa verrattoman sijainnin rentouttavalle lomalle tässä rauhallisessa lomakeskuksessa Gran Canarian eteläosassa.

Strategisesti sijoitettu vangitsemaan parhaat panoraama näköalat yli San Agustínin, tämä puolikuun muotoinen hotelli tarjoaa kauniit näköalat yli valtameren ja lomakeskuksen samalla kun sen ylimpien kerroksien huoneet tarjoavat houkuttelevat näkymät yli kauas ulottuvien Maspalomasin hiekkadyynien. Maaperät jotka ovat täynnä rehevien palmupuiden rykelmiä ja parvekkeita esitellen värikkäitä leimahduksia bouganvillejä tehostamaan ympäristön trooppista tunnetta ja kauneutta.

Laaja valikoima tiloja erottaa Gloria Palace San Agustín Thalasso & Hotel´in muista, joista merkittävin on sen ainutlaatuinen thalassoterapia keskus, jonka vuoksi se oli ylpeä vuoden 1999 Hotel Initiative-palkinnon saaja ollen paras terveyshotelli Gran Canarialla. Tämä merkittävä noin 7000 m² keskus, ja yksi euroopan suurimmista, tarjoaa hämmästyttävän valikoiman thalasso laatuhoitoja aivan hotellinne edessä (lisämaksusta).

Hotellin laaja valikoima tiloja sisältää valikoiman uima-altaita: kaksi aikuisten allasta ja lastenaltaan puutarhoissa kuten myös uskomattoman uima-altaan katolla sijoitettuna keskelle rentouttavia lattiatyynyjä ja sänkyjä terassin rentoutusbaarissa (lisämaksusta). Hallitsevan upeat näköalat yli Agustínin, tämä kattoterassi tarjoaa myös syrjäisen alueen nudisteille.

Sijoitettu lyhyen matkan päähän rannalta ja tarjoten mukavan, perheystävällisen majoituksen, valikoima uima-altaita, päivittäistä viihdettä ja ensiluokan thalassoterapia tilat, Gloria Palace San Agustín Thalasso & Hotel on täydellinen vastaus rentouttavalle lomalle Gran Canarialla.

WIFI
  • 01home.jpg
  • 02home.jpg
  • 03home.jpg
  • 04home.jpg
  • 05home.jpg
  • 06home.jpg
  • 07home.jpg

logo_hotel_gloria_amadores

EnglishSpanishGermanPortugueseFrenchItalianRussianDanishFinnishNorwaySwedishNederlands

Piilota kartta button.png

Käytämme evästeitä palveluidemme toimitukseen. Käyttämällä palveluitamme hyväksyt evästeiden käyttömme.