Bryllups-, gruppe- og begivenhedssted

Med en fremragende beliggenhed, omfattende faciliteter og funktionelle mødelokaler, har Gloria Palace San Agustín Thalasso & Hotel længe været et favoritsted for afholdelse af gruppebegivenheder og indkvartering af deltagerne. Alt fra modeshows, windsurfing mesterskaber og bridgeturneringer til velgørenhedsmiddage og bryllupper har været afholdt på hotellet, hvor deltagerne har kunnet beundre skønheden af San Agustín og de indbydende faciliteter.

Hvorfor ikke organisere et bryllup der vil blive husket på Gloria Palace San Agustín Thalasso & Hotel? Hotellet har et udvalg af idylliske steder for ceremonier af alle størrelser. Forestil dig en reception med levende lys blandt palmerne omkring poolen eller i den romantiske chill-out tagterrasse, med den unikke havudsigt. Efter en gourmetmiddag kan gæsterne besøge dansegulvet i Disco Bar og fejre hele natten.

Alternativt kan du nyde fordelene ved thalassioterapi programmet på hotellets verdensklasse thalasssioterapicenter eller lade hotellet organisere en golfferie for dig og dine venner?

Uanset arrangementet, byder Gloria Palace San Agustín Thalasso & Hotel på et bredt udvalg af specifikke gruppebaserede services der vil hjælpe din begivenhed til at køre på skinner. Separat check-in service for gruppemedlemmer, kaffepauser eller cocktails, et udvalg af frokost- og middagsmenuer inklusive temamiddage, aftenshows, områder specifikke for grupper og et hold af erfarent personale der assisterer dig er blandt de mange grunde til at overveje afholdelse af din gruppebegivenhed på Gloria Palace San Agustín Thalasso & Hotel.

WIFI
  • 01random.jpg
  • 02random.jpg
  • 03random.jpg
  • 04random.jpg
  • 05random.jpg
  • 06random.jpg
  • 07random.jpg
  • 08random.jpg

logo_hotel_gloria_amadores

EnglishSpanishGermanPortugueseFrenchItalianRussianDanishFinnishNorwaySwedishNederlands

Skjul kort button.png

Vi bruger cookies til levering af vores service. Når du bruger vores service, accepterer du brug af cookies.