Hotelfaciliteter

Hvis du ser frem til din ferie på Gran Canaria for at koble af og nyde en ferie i total afslapning, behøver du slet ikke forlade Gloria Palace San Agustín Thalasso & Hotel hvor du finder alt hvad du behøver.

Med et af de mest anerkendte thalassoterapicentrer i Europa, er wellness faciliteter nummer et på listen over førsteklasses faciliteter som hotellet byder på (merpris). Enestående design og nyeste thalassoterapiudstyr indbyder dig til at svælge i velvære mens du nyder det smukke omgivende landskab.

Poolområdet i haven, omgivet af palmer, indeholder to pools og en børnepool. Herudover er der en fantastisk tagterrasse med en yderligere saltvandspool omgivet af en smart chill-out bar, hvor gæsterne kan læne sig tilbage, nyde en drink og den smukke panoramaudsigt mens der solbades.

Der er adskillige sportsfaciliteter i hotellets område, inklusive bordtennis, petanque, skydning, bueskydning, dart og pool. Tennis, squash og padel baner kan lejes og der kan arrangeres privat træner.

Du kan ligge ved poolen og slappe helt af, vel vidende at dine børn er i gode hænder. Der er sørget for dag- og aftenunderholdning for dem og Tina’s mini-club vil holde de 5-11 årige glade og underholdt fra 10.00 til 19.00. Teenagere har også deres eget underholdningsprogram og der er et mini-disco i Bar Salon efter middagen. Der er også daglige underholdningsprogrammer for voksne.

Tilføj lidt luksus og feriestemning til din gruppebegivenhed eller firmamøde på Gloria Palace San Agustín Thalasso & Hotel. Smukke haver og idyllisk udsigt leverer den perfekte baggrund for et uforglemmeligt bryllup på Gran Canaria mens hotellets 7 fuldt udstyrede mødelokaler er ideelle for afholdelse af firmamøder.

Yderligere faciliteter inkluderer et udvalg af butikker, et spillelokale, 24 timers internet hotspot, kontantautomat, herre- og damefrisør, tv salon, gratis Wi-Fi i receptionen og gratis parkering for gæsterne. En hotelbus kører til og fra stranden og giver nem adgang til stranden hele dagen.

WIFI
  • 01facilities.jpg
  • 02facilities.jpg
  • 03facilities.jpg
  • 04facilities.jpg
  • 05facilities.jpg
  • 06facilities.jpg
  • 07facilities.jpg

logo_hotel_gloria_amadores

EnglishSpanishGermanPortugueseFrenchItalianRussianDanishFinnishNorwaySwedishNederlands

Skjul kort button.png

Vi bruger cookies til levering af vores service. Når du bruger vores service, accepterer du brug af cookies.