Gloria Palace Royal Hotel & Spa, Gran Canaria

Check ind på Gloria Palace Royal Hotel & Spa! Beliggende 200 meter fra Playa de Amadores stranden, på Costa de Mogán, Gran Canaria, er dette hotel et helt specielt sted, med stranden beliggende for dine fødder og fantastisk havudsigt.

Hotellet er konstrueret med brug af øens vulkanske klipper og passer perfekt ind i de dramatiske klipper der ligger bagved. To fantastiske pools på hotellets terrasser byder på imponerende havudsigt: En panoramapool indbyder gæsterne til at nyde horisonten, mens poolen på taget har uendelig havudsigt og et separat område for naturister.

Hver rejse har et formål, og din rejse skal også indeholde nogle øjeblikkes velvære. Masser af solsenge og parasoller for nydelse af den kanariske sol, en udendørs whirlpool byder på afslapning, og stranden ligger kun få skridt derfra og er ideel for en sjov dag ude. Besøg Royal Spa med animeret pool, sauna, tyrkisk og vidunderlige massager og overgiv dig til en verden af luksus.

En mini club for børn, health centre, flere underholdningsprogrammer for alle aldre, fantastiske restauranter og en venlig betjening afrunder faciliteterne på dette hotel – Check ind på Gloria Palace Royal for noget helt specielt!

WIFI
  • 01home.jpg
  • 02home.jpg
  • 03home.jpg
  • 04home.jpg
  • 05home.jpg
  • 06home.jpg

logo_hotel_gloria_amadores

EnglishSpanishGermanPortugueseFrenchItalianRussianDanishFinnishNorwaySwedishNederlands

Skjul kort button.png

Vi bruger cookies til levering af vores service. Når du bruger vores service, accepterer du brug af cookies.