Gloria Palace Amadores Thalasso & Hotel, Gran Canaria

Gloria Palace Amadores Thalasso & Hotel er opført til at imponere. Beliggende ud mod krystalklart hav, blev dette 4-stjernede hotel bygget på en af de mange rå klipper der udgør kystlinjen i Mogán, nær de populære strande i Amadores og Puerto Rico – en idyllisk destination for din ferie på Gran Canaria.

Forskønnet af sine smukke palmer, blomstrende bougainvillaer og fantastiske klippetops-beliggenhed, vil dette hotel og dets fantastiske beliggenhed inspirere dig til afslapning. Udover dets bekvemme afstand fra hjertet af Amadores, har dette indbydende hotel også et udvalg af 4-stjernede faciliteter der sikrer at din ferie er en succes.

Gloria Palace Amadores Thalasso & Hotel er hjemsted for et af Europas førende thalassotherapy centre og er stolt over at være en foretrukken destination for ferierejsende (merpris). Udendørs pools, rummelig indkvartering, flotte buffet’er, adskillige barer og en eventyrlig panoramaelevator er bare nogle af de førende faciliteter der gør dette hotel til et vidunderligt valg. Ferierejsende i alle aldre vil også glæde sig over det store udbud af underholdning.

Besøg Gloria Palace Amadores Thalasso & Hotel – hvor betagende solnedgange og havudsigt skaber den perfekte atmosfære for en afslappende ferie.

  • 00home.jpg
  • 01home.jpg
  • 02home.jpg
  • 03home.jpg
  • 04home.jpg
  • 05home.jpg

logo_hotel_gloria_amadores

EnglishSpanishGermanPortugueseFrenchItalianRussianDanishFinnishNorwaySwedishNederlands

Skjul kort button.png

Vi bruger cookies til levering af vores service. Når du bruger vores service, accepterer du brug af cookies.