Hotelværelser og suiter

Værelserne på Gloria Palace San Agustín Thalasso & Hotel er lyse, rummelige og ideelle for familieferier. Komplet renoveret i 2007, giver de al den komfort og funktionalitet der følger af en moderne indretning. Alle værelser har en balkon og de der ligger på de højere etager har smuk havudsigt. Værelserne på de nedre etager har udsigt til poolområdet.

De tilhørende badeværelser har badekar, dobbelte håndvaske, makeup spejl, hårtørrer og et udvalg af toiletartikler.

Double Rooms
Disse store dobbeltværelser med to enkeltsenge og en sovesofa er til rådighed som enkelt- dobbelt- eller tripleværelse og byder på dejlig udsigt til poolområdet. De lyse vægge reflekterer sollyset der strømmer ind fra balkonen, og giver en komfort og luftig fornemmelse indendørs. Balkonerne er møbleret med et bord og stole og stueområdet inkluderer sovesofa sofabord, og udgør et dejligt sted for afslapning. Standardfaciliteter består af aircondition, telefon, satellit tv, skrivebord og køleskab. Der er et tillæg for brug af minibar (på bestilling), sikkerhedsboksen og kablet internetadgang.

Family Rooms
Disse fremragende familieværelser er beliggende i annekset ved poolområdet og byder på to separate soveværelser (det ene med dobbeltseng og det andet med to enkeltsenge) og er ideelle for indkvartering af familier eller grupper på tre til fire voksne. Værelset inkluderer en let nordisk indretning og det ene soveværelse har en stor balkon, komplet med bord og stole. Der er en gang mellem soveværelserne og badeværelset. Værelserne er forsynet med satellit tv, aircondition, skrivebord, telefon og køleskab. Kablet internetadgang og brug af minibar og sikkerhedsboks er til rådighed mod betaling.

Junior Suites
For den ultimative luksus byder disse juniorsuiter på fremragende havudsigt fra en stor balkon der er møbleret med bord og stole. Disse værelser, der er ideelle som dobbeltværelser eller for to voksne og et barn, er kendetegnet ved fremragende møblering og har en dobbeltseng, lænestol, skrivebord og stol. Et separat stueområde er møbleret med en sofa, lænestol, sofabord og et skab. Værelserne har aircondition, telefon, satellit tv og køleskab. Sikkerhedsboks, minibar og kablet internetadgang kan leveres mod betaling. Der er to bryllupssuiter med himmelsenge med hvide gardiner for dem der ønsker at tilføje lidt romantik til deres ferie.

WIFI
  • 01room.jpg
  • 02room.jpg
  • 03room.jpg
  • 04room.jpg

logo_hotel_gloria_amadores

EnglishSpanishGermanPortugueseFrenchItalianRussianDanishFinnishNorwaySwedishNederlands

Skjul kort button.png

Vi bruger cookies til levering af vores service. Når du bruger vores service, accepterer du brug af cookies.