San Agustín, Gran Canaria

GPS Koordinater: Breddegrad 27°46'20.22"N Længdegrad 15°32'50.42"W

 

 

Gloria Palace San Agustín Thalasso & Hotel er beliggende i det fredelige resort San Agustín, ca. 600 m fra den afskærmede strand i San Agustín og Playa de las Burras. Dette fredelige elegante resort har altid været en favoritdestination for dem, der rejser med familie eller rejsende der søger en mere udsøgt ferieatmosfære.

Der er masser af underholdning og et stort udvalg af restauranter, barer og butikker i resortet og langs den idylliske promenade langs kysten – et vidunderligt sted at gå en tur og sætte sig for at nyde en drink og nyde den smukke havudsigt. San Agustíns indkøbscenter, der ligger i kort gåafstand fra hotellet, byder også på indkøbs- og spisemuligheder. Det nærliggende casino giver ekstra spænding til aftenens underholdning og for dem der synes at greens hører med til en komplet ferie, er der to golfbaner, Maspalomas Golf og Lopesan Meloneras Golf, ca. 10 minutters kørsel fra hotellet.

Det nærliggende resort Playa del Inglés byder på en verden af muligheder hvis du leder efter fest og natlig underholdning som det er kendt for. Lidt længere ude af kysten findes de smukke klitter i Maspalomas der byder på kamelridning i klitterne, afskærmede naturiststrande og smukke palmelunde samt en naturlig lagune.

Windsurfere vil være i deres rette element i Bahía Feliz der er et hotspot for windsurfing, og ligger lige nord for San Agustín og er mest populært i vintermånederne. Børnene vil elske cowboy- og indianerlivet i westernebyen Sioux City i den nærliggende Cañon del Águila.WIFI
  • 01location.jpg
  • 02location.jpg
  • 03location.jpg
  • 04location.jpg
  • 05location.jpg

logo_hotel_gloria_amadores

EnglishSpanishGermanPortugueseFrenchItalianRussianDanishFinnishNorwaySwedishNederlands

Skjul kort button.png

Vi bruger cookies til levering af vores service. Når du bruger vores service, accepterer du brug af cookies.