Kokous- ja liiketoimipaikka, Las Palmasissa

Liiketoimi ystävällisellä AC Hotel Gran Canarialla on avain menestykseen kun on kyse järjestää yritystapahtumianne ja kokouksianne.

Sen etuoikeutetun sijainnin lisäksi, tämä neljän tähden hotelli esittää vieraille valikoiman paikkoja, uudenaikaisen varustuksen ja äärimmäisen ammattitaitoisen henkilökunnan. Tarjoten teille 7 tyylikkäästi kalustettua ja luonnollisesti valaistua huonetta, varmistakaa että valitsette parhaan istumajärjestyksen sopimaan teidän kokousluonteeseenne, kuten luokkahuone-tyyli, keisarillinen tyyli, teatteri-tyyli tai U-tyyli.  

Neljän paikan kokonaispinta-ala on 39,45 m² ja ne ovat ihanteellisia pienimmille liiketoimi ryhmille. Näihin huoneisiin mahtuu korkeintaan 12 - 20 jäsentä. Tämän hotellin tarjoamat suuremmat paikat ovat kooltaan 106,86 m² - 210,78 m² ja niihin mahtuu 20 - 100 valtuutettua.

AC Hotel Gran Canaria tarjoaa nopean internet palvelun lisäämään kokouksenne sujuvuutta ja laatua. Fläppitaulut, mikrofonit, tulkkausvälineet, kannettavat videot ja telekonferenssi tilat ovat osa välineistä jotka voivat olla käytännöllisiä valtuutetuille.     

Valmistakaa muistiinpanonne majoituksenne yksityisyydessä huoneessa olevan Wi-Fi yhteyden pienellä avustuksella, kokoontukaa liiketoimikumppaneiden kanssa rennolle aterialle aulassa, rauhoittukaa virkistävällä uinnilla kimaltelevalla katolla olevalla uima-altaalla ja kruunatkaa päivänne uskomattomalla à la carte illallisella keskustelemaan kokouksenne positiivisesta tuloksesta.

  • 01meet.jpg
  • 02meet.jpg
EnglishSpanishGermanPortugueseFrenchItalianRussianDanishFinnishNorwaySwedishNederlands

WIFI
Piilota kartta button.png

Käytämme evästeitä palveluidemme toimitukseen. Käyttämällä palveluitamme hyväksyt evästeiden käyttömme.