AC Hotel Gran Canarian huoneet ja sviitit

Tehkää käynnistänne neljän tähden AC Hotel Gran Canariassa levollinen kokemus, oli se sitten liiketoimi tai vapaa-aika joka tuo teidät tähän fantastiseen kaupunkiin.  

AC huone
Hienostuneet yksityiskohdat ja nykyaikainen sisustus koristavat näitä mukavia huoneita. Vieraat tulevat olemaan mielissään löytäessään kutsuvan tuplasängyn tai kahden hengen sängyn heidän majoituksessaan, kuten myös etuoikeutetut näköalat yli kaupungin ja erinomaiset huoneen sisäiset palvelut.

TV yli 20 kanavalla, henkilökohtaisesti säädettävä ilmastointi, puhelin, ilmainen minibaari ja Wi-Fi yhteys (pyydettäessä) on kaikki sisällytetty. Kylpyhuoneet tarjoavat lisäksi joukon AC hotellin virkistysmahdollisuuksia, kuten myös kylpyammeen ja hiustenkuivaajan.

Korkeamman tason AC huone
Viehättävät näköalat yli kaupungin lomamajoituksestanne. Nauttikaa yksinkertaisesta koristuksista joka näitä huoneita täyttää, kuten myös niiden tilavasta lattia-alueesta. Äärimmäistä mukavuutta, tuplasänkyä tai kahden hengen sänkyä, ilmaista minibaaria ja Wi-Fi yhteyttä (lisämaksusta) voidaan kaikkia olettaa.

TV yli 20 kanavalla joista valita, henkilökohtaisesti säädettävä ilmastointi, puhelin ja rentouttava ilmapiiri tekevät korkeamman tason AC huoneesta täydellisen valinnan. Suuri kylpyhuone, lisäksi joukko AC hotellin virkistysmahdollisuuksia, kylpyamme, hiustenkuivaaja, kylpytakit ja tossut on kaikki sisällytetty myös.

  • 01room.jpg
  • 02home.jpg
  • 02room.jpg
  • 03room.jpg
EnglishSpanishGermanPortugueseFrenchItalianRussianDanishFinnishNorwaySwedishNederlands

WIFI
Piilota kartta button.png

Käytämme evästeitä palveluidemme toimitukseen. Käyttämällä palveluitamme hyväksyt evästeiden käyttömme.