Konferens och företagsevents i Las Palmas

På AC Hotel Gran Canaria finns nyckeln till framgång, när det gäller att organisera företagsevenemang och konferenser.

Förutom det privilegierade läget har det här 4-stjärniga hotellet flera olika möteslokaler, modern utrustning och högst professionell personal. Det finns 7 elegant möblerade rum som har dagsljus. Det är bara att välja ut det arrangemang av rummet som bäst passar mötet och lokalerna kan arrangeras enligt skol-, imperial-, teater- och U-sittning.  

Fyra av lokalerna har en yta på 39,45 m² och passar utmärkt för små affärsmöten. I de här rummen får det plats mellan 12 och 20 deltagare. De stora konferensrummen på hotellet har en yta på mellan 106,86 m² och 210,78 m² och har en kapacitet på mellan 20 och 100 deltagare.

På AC Hotel Gran Canaria finns internet med hög hastighet som gör att mötet flyter och håller hög kvalitet. Om det skulle behövas finns det också tillgång till annan utrustning som blädderblock, mikrofoner, översättningsutrustning, video laptops och utrustning för telekonferens.     

Man kan förbereda mötena i lugn och ro på hotellrummet eftersom där finns WiFi-uppkoppling, träffa övriga mötesdeltagare och äta en bit mat i loungen, koppla av med ett uppfriskande dopp i den härliga poolen på taket och runda av dagen med en utsökt a la carte middag, för att utvärdera det framgångsrika mötet.

  • 01meet.jpg
  • 02meet.jpg
EnglishSpanishGermanPortugueseFrenchItalianRussianDanishFinnishNorwaySwedishNederlands

WIFI
Göm kartan button.png

Vi använder cookies för att leverera våra tjänster. Genom att använda våra tjänster godkänner du vår användning av cookies.