AC Hotel Gran Canaria, Parque Santa Catalinassa, Las Palmasissa

GPS koordinaattorit: Leveysaste 28° 8'31.46"N Pituusaste 15°25'48.92"W


Matkustajat tulevat yllättymääm kaikesta mitä Las Palmasilla on tarjottavana. Gran Canarian, pääkaupunkina, tässä elävässä kaupungissa on pääominaisuudet jotka luonnehtivat sen kulttuuria ja modernia elämäntapaa. Tyypillisestä arkkitehtuurista, museoista ja perinteisestä ruokakulttuurista aurinkoisiin rantoihin, loputtomiin kauppoihin ja nopeatempoiseen yöelämään, tulette huomaamaan että Las Palmas on kaupunkiviihdettä joka puolella.

Sijoitettu lähelle kaupungin päänähtävyyksiä, AC Hotel Gran Canarian erinomainen sijainti tulee olemaan edullinen nähtävyyksien katselijoille ja innokkaille matkustajille. Aivan hotellin edessä, Parque Santa Catalina. tervehtii vieraita. Siihen viitataan kaupungin merkittävimpänä huvittelupaikkana, tämä elävä aukio on koti joillekin parhaista ravintoloista, baareista ja jännittävistä yöpaikoista Las Palmasissa.

Playa de las Canteras on alueen yksi arvossa pidetyimmistä rannoista ja se on pidetty arvossa johtuen sen laguunimaisesta vedestä ja pehmeästä, kultaisesta hiekasta. Vieraiden onneksi, tämä ranta on vain nopean kävelymatkan päässä hotellilta lähellä historiallisesti ylistettyä merisatamaa, Puerto de la Luzia. La Isletan mannerkalastajakylä on myös helpon matkan päässä ja se on upea paikka päiväretkeilijöille tutkia heidän käyntinsä aikana.

Hienostunut johtuen sen laajasta kaupallisesta piirteestä, innokkaat ostosten tekijät tulevat pitämään Las Palmasin muodikkaasta ilmapiiristä. Calle Trianan lisäksi, kaupungin suosituin ostoskatu, El Muelle ostoskeskus ja Corte Inglés ovat varmasti käynnin arvoisia.  

AC Hotel Gran Canariasta länteen, vieraat löytävät arvostetun Alfredo Kraus auditorion, merkittävä kulttuuripaikka Las Palmasissa. Mukavimpia hetkiä varten kulttuurin innoittamana, varmistakaa että pysähdytte joissakin monista museoista jotka tämä kaupunki pitää hallussaan.

Vieraat löytävät Gran Canarian lentokentän vain 20 minuutin ajomatkan päässä hotellilta.

  • 02location.jpg
  • 03location.jpg
  • 04location.jpg
  • 05location.jpg
EnglishSpanishGermanPortugueseFrenchItalianRussianDanishFinnishNorwaySwedishNederlands

WIFI
Piilota kartta button.png

Käytämme evästeitä palveluidemme toimitukseen. Käyttämällä palveluitamme hyväksyt evästeiden käyttömme.